Horoskop

HOROSKOP ZA 15. JUL 2020.

OVAN

Pred vama je povoljan dan u kojem možete da budete zadovoljni ako ste planirali pokretanje promjena na poslu. Voljena osoba vam pokazuje da ima duboka osjećanja prema vama i uživate u ljubavi. Odlično zdravlje!

BIK

Imate dosta poslovnih obaveza koje bi mogle da vas opterećuju. Potrudite se da napravite dobru organizaciju. Zadovoljni ste odnosom koji imate sa bračnim partnerom. Ako ste slobodni to vam odgovara. Problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da pokažete svoje talente. Povoljan vam je dan za posao. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, očekuje vas prilika za prijatan susret sa njom. Bez problema sa zdravljem.

RAK

Spremni ste da se upustite u ulaganje za koje smatrate da može da vam bude unosno na duže staze u budućnosti. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom odlučite o ulasku u brak. Pazite šta jedete.

LAV

Imate motivaciju da se trudite oko posla. Želite da ostvarite poslovno napredovanje. Pred vama je faza koja donosi dodatnu iskrenost između vas i osobe do koje vam je stalo. Glavobolja je moguća kod vas.

DEVICA

Pred vama je povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete imati priliku za poboljšanje finansija. Nalazite se pred velikom dilemom. Niste sigurni da li da ostanete u trenutnoj vezi ili ne. Provjerite stanje štitne žlijezde.

VAGA

Imate velika očekivanja na polju posla, ali današnji dan vam ne donosi poboljšanje kojem se nadate. Voljenoj osobi pokazujete da vam je jako stalo do njenog mišljenja. Očekuje vas povoljan period. Vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Trudite se da pokažete nadređenima da vam je potrebno mnogo više vremena da obavite određene poslovne zadatke. Dopada vam se osoba koja nije sigurna u svoja osjećanja. Dobro se osjećate u svojoj koži.

STRELAC

Preporučuje se da se ne dvoumite previše oko poslovnih koraka koje treba da povučete u narednom periodu. Novo poznanstvo na polju ljubavi kod vas dolazi u narednom periodu. Zdravlje je jako dobro kod vas.

JARAC

Stagnacija vam na poslovnom polju trenutno prija jer ne osjećate da ste spremni za veće promjene. U vašem odnosu sa partnerom imate trzavice i nerazumijevanje koje je na neki način sada protiv vas. Hronični problemi vam se vraćaju.

VODOLIJA

Pomoć vam je potrebna da biste uspjeli da razriješite poslovne dileme koje imate. Prija vam sloboda koju ste dobili u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite ljubomoru u vezama. Povedite računa o crijevima.

RIBE

Posao vam ide dobrim tempom i nemate veće probleme. Odnos sa saradnicima vam je zadovoljavajući. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali bićete u vezi sa njom. Čuvajte bubrege.