Horoskop

Horoskop 2.maj 2020.

Ovan

Što se tiče saradnje sa drugima, nema razloga za brigu. Pokušajte da se dogovorite oko nekih projekata koje ste stalno odlagali. Ipak, ne budite prestrogi prema sebi.

Nađite više vremena za relaksaciju.

Bik

Razmislite da li su Vam lojalni saradnici. Bolje je da raščistite sve probleme prje nego što stvari izmaknu kontroli. Poštovanje je na prvom mjestu, ali budite spremni da saslušate tuđe mišljenje u vezi sa promjenama na poslu.

Blizanci

Ako imate vremena, bilo bi dobro da sredite stan, sobu ili da kupite neke biljke, ako ih već nemate. Napravite mir u svom stanu da biste mogli da se osjećate zadovoljno poslije stresnog dana na poslu. Romantični ste i skloni flertu, a ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.

Rak

Imate utisak da Vas niko na poslu ne shvata ozbiljno. Potrudite se da svojim zalaganjima to promjenite. Budite praktični i napravite plan rada.

Lav

Pomozite prijateljima ili saradnicima oko nekih obaveza koje imaju. Tako ćete se i Vi osjećati bolje. Moguće su rasprave sa partnerom, ali pokušajte da napravite kompromis.

Devica

Morate da dozvolite svom partneru da ima svoje viđenje finansija, posebno ako je trošenje povećano. Bolja organizacija što se tiče kupovine je ključna danas. Na poslu sve ide kako treba, pa bar tu ne morate da trošite ni vrijeme ni energiju.

Vaga

Vrijeme je da bacite sve stvari koje Vam nisu potrebne. Unesite novu energiju u svoj dom tako što ćete konačno da odradite proljećno sređivanje. Nema više odlaganja. Pomalo ste napeti, ali popodne posvetite sebi. Radite nešto što volite.

Škorpija

Razmislite dobro sa kim ćete da sarađujete. Ako Vas neko nervira, to prosto nije osoba koja je odgovarajuća. Završite započete poslove.

Strelac

Bilo bi dobro da ne započinjete neke projekte prije nego što proračunate da li je nešto isplativo. Radite samo ono što morate, što je prioritet. Druženje sa prijateljima bi Vam prijalo, a možete da se čujete sa nekima sa kojima se niste odavno čuli.

Jarac

Potrudite se da se usredsredite na nove saradnje. Ako dosadašnji planovi nisu uspijevali, bilo bi dobro da razmislite šta možete da promjenite. Veoma ste posvećeni porodici. Nađite više vremena za bliske ljude.

Vodolija

Kreativniji ste nego inače. Dobro se osjećate danas i lako završavate obaveze. Bavite se nekim sportom ako imate vremena.

Ribe

Danas je idealan dan da šetate, da provedete više vremena u prirodi. Porodica Vam je jako važna, pa ih posjetite i provedite neko vrijeme zajedno. Mogući su povećani troškovi, ali nije idealan dan za veću kupovinu.