Horoskop

Horoskop za 3. maj 2020.

OVAN

Očekuje vas opuštena atmosfera u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nemate veće brige danas. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu. Sada niste spremni za neki stabilniji ljubavni odnos. Problemi sa nogama.

 

BIK

 

Riješili ste da mijenjate posao, važno vam je da se posvetite ostvarenju boljih kontakata. Moguće je da malo sumnjate u to da sa voljenom osobom možete da ostvarite nešto više. Mogući su problemi sa kostima.
BLIZANCI

 

Vaši rezultati na poslovnom polju pokazuju da ste stručnjak u svom poslu. Ostvarujete odlične rezultate. Voljeli biste da nađete osobu koja vam odgovara i sa kojom ćete moći da gradite ozbiljnu vezu. Iscrpljeni ste.
RAK

Promjene vam slijede iako ih možda niste očekivali. Moguće je da ćete imati neke probleme na poslu. Očekuje vas uzbudljiv dan koji vam donosi pozitivne promjene u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa nesanicom.
LAV

 

Moguće je da postoje neki poslovni problemi koji ne možete lako da riješite. Potrebno vam je vrijeme i strpljenje. Voljena osoba je spremna da bude uz vas kada vam je najpotrebnija. Povoljan je period za ljubav. Problemi sa leđima.
DEVICA

 

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom koja na duže staze može da vam bude veoma značajna. Ne odustajete od svojih planova. Spremni ste da sa partnerom ozbiljnije razmišljate o braku. Provjerite krvnu sliku.

 

VAGA

 

Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme kada je u pitanju poslovno polje. Partner pokazuje ljubomoru, a vama to ne prija. Moguće je da ne volite da budete pod nečijom kontrolom. Moguće je da ste pod stresom.
ŠKORPIJA

 

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspjeti da ostvarite poslovne planove na kojima ste radili. Došlo je vrijeme da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Ne biste trebali da bježite od toga. Pazite na bubrege.
STRELAC

 

Imaćete priliku da dođete do novog posla uskoro. Očekuje vas faza koja može da vam donese dobre promjene. Moguće je da vas prati jedna veća doza usamljenosti i da priželjkujete novu ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje.
JARAC

 

Imaćete uspjeh na poslovnom razgovoru. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Moguće je da vam neki vid distance od voljene osobe prija. Potrebno vam je neko vrijeme da budete sami. Manji problemi sa sinusima.
VODOLIJA

 

Razmišljate o tome da pokrenete novi posao. Moguće je da imate zaista dobre ideje. Nije vam povoljan dan za ljubav, sa voljenom osobom imate trzavice i nesuglasice. Potreban vam je odmor.
RIBE

Moguće je da imate poteškoće kada je u pitanju vaš posao i da ne možete sami sve da riješite. Vaša očekivanja na polju ljubavi su velika. Želite da budete što više sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa želucem.