Horoskop

Horoskop za 1. maj 2020.

Izvor:  Kurir

OVAN

 

Vi ste preterano racionalni i skloni ste nekim zabludama ili donošenju pogrešnih odluka danas. Povoljan je dan ako ste u braku jer u okviru svog doma možete imati jako lepu situaciju sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

 

BIK

 

Nije preterano povoljan dan za nove dogovore ili putovanja. Postepeno ćete se oslobađati nekih kočnica. Komunikacija sa voljenom osobom je obojena emocijama. Uživate sa partnerom. Povoljan je dan za zdravlje.

 

 

 

BLIZANAC

 

Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Ipak, bez obzira na poteškoće ostvarujete poboljšanje finansija. Sigurno se osećate pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim slaganjem. Moguće je da imate povećan apetit.

 

RAK

 

Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa izbegavajte donošenje preterano važnih odluka. Pokušavate da sakriijete svoja osećanja ali sve vam se vidi po izrazu lica i pogledu. Moguća je nesvestica i malaksalost.

 

LAV

 

Pomalo ste zabrinuti zbog aktuelnih dešavanja ali treba da imate na umu da će se sreća okrenuti u vašu korist. Susret sa voljenom osobom se bliži, a vi ste veoma uzbuđeni zbog toga. Dobro se slažete sa Ribom. Problemi sa cirkulacijom.

 

DEVICA

 

Moguće je da vam neko od saradnika unosi nervozu. Ne ide vam najbolje komunikacija u kolektivu. Niste sigurni u svoja osećanja i delujete pomalo nervozno u kontaktu sa voljenom osobom. Povećajte unos magnezijuma.

 

VAGA

 

Potrebno vam je neko vreme da odlučite kojim putem ćete krenuti. Mogući su promenljivi odnosi sa nadređenima. Ostavili ste prošlost iza sebe i zadovoljni ste zbog toga. Moguća je ukočenost i problemi sa leđima.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da ste usmereni na neke formalnosti ili sudska rešenja koja očekujete. Postepeno ćete ostvariti svoje ciljeve. Moguće je da ste pogrešno protumačili neke signale na ljubavnom polju. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

STRELAC

 

Zabrinuti ste za polje finansija jer se u prethodnom periodu neke stvari nisu odvijale onako kako ste planirali. Dopada vam se jedna osoba koja deluje veoma misteriozno i privlačno.: Potreban vam je odmor.

 

JARAC

 

Niste zadovoljni poslovnim ugovorom koji vam je ponuđen i planirate da predložite neke izmene. Ukoliko ste u braku mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljan je dan za novu vezu. Koža vam je osetljiva.

 

VODOLIJA

 

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Pred vama je naporan dan. Moguće je da vam se dopada jedna pomalo stidljiva i prilično skromna osoba. Želudac vam je osetljiv.

 

RIBE

 

Nije preporučljivo da rizikujete danas. Mogli biste da budete oštećeni od strane neke osobe rođene u znaku Blizanaca. Očekuje vas zanimljiv dan za polje ljubavi… Slede vam nova poznanstva. Bavite se sportom!