Republika Srpska

SRAMNI ISPAD SINIŠE ILIĆA ZAMJENIKA MINISTRA I KADRA UJEDINJENE SRPSKE

Koliko su pojedinci iz vlasti bahati pokazao je još jedan video snimak, koji kruži društvenim mrežama, a koji je nastao u vrijeme vaskršnjih praznika kada su bile najrigoroznije mjere na snazi kako bi se spriječilo širenje virusa korona. Akter još jedne “korona žurke” bio je zamjenik ministra za civilne poslove u Savjetu ministara BiH i kadar Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića iz Zvornika Siniša Ilić.

Izvor:  TV BN

Teško ruganje narodu: Zamjenik ministra civilnih poslova BiH na Vaskrs organizovao korona druženje (VIDEO)

Nakon ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staše Košarca (SNSD), koji je prošao zbog korona žurke u Sarajevu sa drugarskim ukorom partijskih kolega, primjer nepoštovanja svog naroda pokazao je i zamjenik ministra ciivlnih poslova Siniša Ilić.

I Košarac i Ilić dolaze iz srpske reprezentacije u Sarajevu, kako se sami nazvaše, a koja, kako vole da se pohvale, stoji na braniku Republike Srpske.

Svoj obraz i patriotizam pokazali su baš u vrijeme kada su u Republici Srpskoj, a i u BiH bile na snazi rigorozne mjere koje su građani disciplinovano poštovali kako bi spriječili širenje virusa korona.

Video snimci su najbolja potvrda koliko im je stalo do naroda koji predstavljaju. Oni žive svoj život a narod im samo služi za pokriće.

– Ja vas obavještavam da vam ministar kaže da ostanete kući – čuje se sa video snimka, koji su učesnici korona-žurke prenosili uživo tokom Vaskrsa i brojali koliko imaju gledalaca.

Kada su vidjeli da ih prati samo osam ljudi, jedan od prisutnih je rekao: “Gasi te smećare”!

U trenucima kada se broj povećao na 110, Ilić je uzviknuo: “Tooo”!

Pogledajte zabavu u kojoj je glavnu ulogu imao upravo zamjenik ministra civilnih poslova Siniša Ilić (US) i to u vrijeme najrigoroznijih mjera za vrijeme Vaskrsa: