Izvor:  Novosti

                Ispred zgrade opštine Budva i jutros scenario kao prethodnih dana. Kordon policije ispred glavnog ulaza, a unutar zgrade su pripadnici privatnog obezbeđenja, ali kako nezvanično saznajemo, u pitanju je novoangažovana agencije za obezbeđenje.

Predsednik opštine Budva Marko Carević i predsednik Skupštine opštine Krsto Radović, jutros kao i prethodnih dana nisu mogli ući u zgradu opštine je im policija i obezbeđenje to ne dozvoljavaju.

Ispred opštine Carevic je pozvao Nikolu Divanovića (DPS), kojeg je nova odbornička većina u Skupštini opštine (SO) Budva izabrala za predsjednika Opštine Budva da se pojavi ispred građana. Carević je ukazao da se građanima ne dozvoljava da ostvaruju svoja prava u opštini Budva koja je I danas zatvorena za stranke.

Privatno obezbeđenje i jutros u zgradu Opštine pušta samo zaposlene koji su na spisku.  U zgradi opštine kancelarije su juče demolirane, počupani su kablovi, nema internet, video nadzor je van funkcije, tako da je zaposlenima praktično onemogućeno da rade.