Republika Srpska

Mile Todorović novi član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka

Nadzorni odbor Addiko bank a.d. Banja Luka imenovao je Milu Todorovića na poziciju člana Uprave nadležnog za poslovanje sa stanovništvom, informacionim tehnologijama i operacijama, počevši od 1. septembra 2021. godine.

 

Mile Todorović na ovu poziciju dolazi sa mjesta direktora Odjela za upravljanje prodajom za stanovništvo Addiko banke Banja Luka, a svoje bogato bankarsko iskustvo je, osim u Addiko banci, sticao i u ProCredit i Raiffeisen banci.

“Kolega Mile Todorović je dugogodišnji dio Addiko tima i u prethodnom periodu je dao značajan  doprinos razvoju našeg poslovanja sa stanovništvom, gdje smo zabilježili odlične rezultate. Siguran sam da ćemo u budućem periodu, ojačani novim članom Uprave, prateći potrebe naših klijenata, implementacijom digitalnih bankarskih tehnologija, dodatno unaprijediti našu uslugu u oblasti kreditiranja stanovništva i malih i srednjih preduzeća.”, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko bank a.d. Banja Luka.

 

Upravu Addiko banke Banja Luka sada čine Srđan Kondić, predsjednik Uprave, te članovi Uprave Slađan Stanić i Mile Todorović.