Horoskop

HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR 2020.

OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa nadređenom osobom. Vjerujete da vam odgovaraju mnogo zahtjevnije poslovne obaveze od onih koje vam on daje. Pružate ljubav i podršku partnerki što joj je najpotrebnije. Umorni ste.

BIK

Teškoće koje se neplanirano pojavljuju pokušavate da rješavate u hodu. Ispostavlja se da vam za njih treba mnogo više vremena. Nemate potrebu da komunicirate sa drugom polovinom. Štitna žlezda je osjetljiva.

BLIZANCI

Prilično ste inventivni i smisljate nove načine realizacije planova, ali na znato brži način. Ne osjećate se dobro u vezi. Povjerenje nije prisutno i to odnos čini nestabilnim. Mogući su problemi sa kostima i koljenima.

RAK

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim partnerima. Priliv finansija vam daje potreban osjećaj sigurnosti. Veza je u krizi. Voljena osoba smatra da joj vrlo malo pružate i da joj to ne odgovara. Mogući su problemi sa probavom.

LAV

Zainteresovani ste za nove poslovne ideje koje vam se čine odličnim. Pokušavate da ih primjenite, ali shvatate da mora i dalje da se radi na njima. Pokušavate da šarmirate simpatiju, ali vam ne od ruke. Genitalije su osjetljive.

DEVICA

Totalno ste fokusirani na posao. Provjeravate još jednom cio proces rada ne bi li otklonili grešku. Nezadovoljni ste vezom. Ono što vam je najbitnije u vezi to upravo nedostaje, a to je kvalitetna komunikacija. Cirkulacija je slaba.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna, a vi zadovoljni. Iz misli vam ne izlazi bivši partner. Konačno shvatate da su mnogi problemi u vezi bili vezani za vaše ponašanje, ali da vi tada toga niste bili svjesni. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Posao je u fazi mirovanja što vas prilično brine. Pokušavate da osmislite način pokretanja posla. Emotivno ste prezadovoljni. Partner je oličenje svih vaših emotivnih maštarija. Mogući su problemi sa bešikom.

STRELAC

Prisutni su problemi u komunikaciji sa kolegama. Pokušavate na miran način da riješite probleme, ali je druga strana previše tvrdoglava. Niste zainteresovani za emotivni segment. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

Vaši stavovi su prilično kruti. Nedostaje vam potrebna širina i otvorenost prema stavovima druge strane. Emocije su vam proradile, ali ih ne pokazujete. Plašite se da ne budete povrijeđeni. Disajni organi su osjetljivi.

VODOLIJA

Poslovni cilj vam je rad na zajedničkom projektu sa inostranim saradnicima. Inicirate kontakt i pokušavate da ih zainteresujete. Smeta vam ponašanje partnera. Smatrate da za ljubomoru nema razloga. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Prilično ste inventivni. Fokusirate se na razvoj novih poslovnih ideja i zadovoljni ste kako proces napreduje. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Imate utisak da mu stalno nešto smeta. Zdravlje je odlično.