Horoskop

HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2020.

OVAN

Nezadovoljni ste poslovnom saradnjom i razmišljate o pronalaženju novog posla. Odličan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. U psihološkom ste minusu i skloni depresiji.

BIK

Prilično ste energični i pokušavate na sve načine da postignete poslovne ciljeve. Sa voljenom osobom nemate komunikaciju. Ne namjeravate da išta uradite po tom pitanju. Bubrezi su osjetljivi. Moguće su urinarne infekcije.

BLIZANCI

Prilično ste inventivni, ali poslovna rješenja koja predlažete kolegama se ne dopadaju. Zaljubljeni ste i trudite se prilično oko simpatije. Problem je što je druga strana tvrd orah pa za sada nemate uspjeha. Potreban vam je odmor.

RAK

Prezadovoljni ste saradnjom sa stranim partnerima. Nestrpljivo očekujete da vam uplate novac. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Partner vam ne pruža ljubav i podršku koja vam je potrebna. Imunitet vam je opao.

LAV

Očekivali ste poslovni uspjeh, ali on izostaje. To vam prilično smeta s obzirom na to koliko ste vremena i energije uložili u posao. Komunikacija sa partnerkom je u prekidu, ali ne želite da išta uradite po tom pitanju. Moguća je reuma.

DEVICA

Imate utisak da je potrebno da se određeni poslovni planovi redefinišu. Razmišljate o izmjenama. Sami ste i ne radite ništa po pitanju promjene emotivnog statusa. Prilično ste neraspoloženi i neophodan vam je odmor.

VAGA

Pred vama je zadovoljavajući poslovni dan: saradnja sa kolegama je harmonična, a posao se odvija bez ikakvih teškoća. Od partnera zahtjevate promjenu ponašanja što on odbija. Ukoliko ste na terapiji daje odlične rezultate.

ŠKORPIJA

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Oduševljeni ste, jer niste bili sigurni kakav ste utisak ostavili. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Imate osjećaj da ste konačno našli pravu osobu. Opušteni ste i postoji mogućnost prejedanja.

STRELAC

Prilično ste temperamentni i odlučni. Riješili ste da po svaku cijenu prevaziđete teškoće i postignete poslovni cilj. Emocije su vam proradile, ali i ljubomora. Prilično ste posesivni. Na polju zdravlja mogući su problemi sa zubima.

JARAC

Komunikacija vam nije jača strana tako da imate problem da sa saradnicima ostvarite harmoničnu i zadovoljavajuću saradnju. Ispunjeni ste emotivnim odnosom i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Disajni organi su osjetljivi.

VODOLIJA

Energični ste, samouvjereni i imate velike planove. Fokusirate sa na poslovne obaveze uvjereni da će vas odvesti do uspjeha. Komunikacija sa voljenom osobom je nezadovoljavajuća. Što se tiče zdravlja osjećate se odlično.

RIBE

Samopouzdanje vam je na visokom nivou tako da pravite veće planove i sigurni ste da ćete ih ostvariti. U emotivnom smislu ste se prilično zaletjeli. Druga strana nema isto viđenje vašeg odnosa. Moguća je nervoza.