Horoskop

HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020.

 

OVAN

Imate važne planove za posao koje ćete sprovesti u delo. Možete da očekujete povoljan period za to. Voljena osoba pokazuje da ima neke sumnje prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama. Moguće su srčane smetnje.

BIK

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Spremni ste da se okušate i u nekoj novoj profesiji i da pravite veće promene. Ljubavno polje vam se pokreće. Prilika za novu emotivnu vezu je pred vama. Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza koje treba da ispunite do kraja. Nemojte da izbegavate svoja zaduženja. Niste zadovoljni odnosom sa vašim partnerom koji vam ne poklanja pažnju. Problemi sa varenjem.

RAK

Priželjkujete promenu radnog mesta ali vam se još uvek ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Komunikacija sa vašom simpatijom se polako pokreće i nadate se da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Izbegavajte cigarete.

LAV

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao koju ćete odbiti. Niste raspoloženi za veće promene sada. Nove svađe sa partnerom vas dovode do osećaja nemoći, nervoze i stresa. Razmišljate o prekidu veze. Problemi sa povišenim pritiskom.

DEVICA

Dolazi vam šansa da na polju finansija dođete do poboljšanja koje vam je potrebno. Moguće je da ste pronašli osobu koja odgovara svim vašim kriterijumima i sa kojom želite ozbiljnu vezu. Moguća je nesanica.

VAGA

Moguće je da ćete biti prilično napeti i da ćete u poslovnom okruženju biti skloni nekim prepirkama. Niste posvećeni partneru, a on vam to zamera. Vreme je da pokažete više tolerancije ka njemu. Pazite na nervni sistem.

ŠKORPIJA

Promena posla vam dolazi- bilo da tako nešto očekujete ili ne. Vreme je da menjate svoj ugao gledanja na ovom planu. Ljubomora narušava vaš odnos sa voljenom osobom. Problemi sa zubima su mogući.

STRELAC

Pokušajte da izbegnete neodlučnost u vašoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da dobijete više poštovanja. Energični ste , šarmantni i lako osvajate osobu koja vam se dopada. Moguća je sklonost gojenju.

JARAC

Očekuju vas nagle promene na poslovnom polju. Moguć je neki gubitak ili pad zarade. Posesivnost postaje veći problem u vašem odnosu sa voljenom osobom i zabrinuti ste. Pazite bubrege.

VODOLIJA

Postepeno možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnom polju. Zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Ukoliko ste u vezi, pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom doći do važnih odluka. Dobro se osećate.

RIBE

Rešili ste da se posvetite obavezama koje imate i da budete temeljni u obavljanju svog posla. Polako dolazite do kriznih trenutaka u odnosu sa partnerom i pitate se u kom pravcu treba sada da idete. Problemi sa krvnom slikom.