Horoskop

HOROSKOP ZA 6.MAJ 2020.

OVAN

Možete da očekujete da ćete danas čuti neke informacije koje će vam biti od velikog značaja za poslovne odluke u budućnosti. Spremni ste da partneru iskreno pokažete sve što mislite o njemu. Mogući problemi sa želucem.

BIK

UspJeli ste da prevaziđete poslovne probleme iz prošlosti i osJećate se dobro jer ponovo vJerujete u sebe. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Lijepo se osjećate s njom. Smanjite unos masne hrane.

BLIZANCI

RAK

Izbjegavajte bilo kakvu vrstu rizika na poslovnom polju, a nemojte sada ni da pozajmljujete novac jer vam je loš period. Moguće je da postoje stvari koje partneru ne možete da oprostite ma koliko se trudili. Problemi sa jetrom.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je povoljan dan. Moguće je da ćete imati sreće sa finansijama. Može se reći da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav ste se nadali da će biti. Mogući problemi sa varenjem.

DEVICA

VAGA

Pred vama su otežavajuće okolnosti u kojima vam neće biti jednostavno da se snađete i da donesete prave odluke. Imate utisak da voljena osoba nema istu dozu emocija prema vama. Mogući su problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan dan za polje posla. Možete da se nadate ostvarenju ciljeva. Dolaze vam i neke lijepe vijesti. Emotivno ste sasvim sigurni u svoja osjećanja i uradićete sve što možete da zadržite partnera. Odlično se osjećate.

STRELAC

JARAC

Moguće je da ćete imati kočnice i probleme. Ukoliko planirate važne razgovore bolje bi bilo da ih malo odložite. Imate utisak da partner želi raskid veze ili da se udaljava. Još postoji nada da se stvari riješe. Pazite na bešiku i bubrege.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za rješavanje poslovnih problema. Maksimalno se posvetite ostvarenju vaših ciljeva. Imate dobar odnos sa voljenom osobom koja vam pokazuje da će uvijek biti tu za vas. Bez ikakvih problema.

RIBE