Horoskop

HOROSKOP ZA 4. JUN 2020.

OVAN

Lako ćete ostvariti pokretanje posla koji će vam pomoći da dođete do značajnog finansijskog poboljšanja u narednom periodu. Moguće je da će između vas i partnera biti svađa i tenzija tokom dana. Problemi sa jetrom.

BIK

Očekuju vas manje prepreke na poslu. Možete da prevaziđete sve poteškoće ako budete bili dovoljno uporni. Dobro se osjećate pored voljene osobe i vaša veza je stabilna. Hronični problemi vam se vraćaju na polju zdravlja.

BLIZANCI

Imate jako naglašenu intuiciju i poslovna situacija vam se odvija jako dobro. Bićete zadovoljni. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste vašom vezom. Stabilno vam funkcioniše odnos. Moguć je nizak pritisak.

RAK

Nije povoljan dan i možete da očekujete stresove, kao i neko manje razočarenje na ovom polju. Sa voljenom osobom ne dolazite lako do pomirenja. Iako se volite, ponos je prenaglašen kod oboje. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV

Želite da riješite probleme koje imate na polju posla. Spremni ste da ponesete velike odgovornosti na sebi. Imate utisak da voljena osoba krije nešto od vas i ne dopada vam se njen stav. Problemi sa zdravljem su naglašeni.

DEVICA

Pazite na finansije koje nisu dobre kod vas sada. Moguće je da će vam stanje biti u nekoj mjeri problematično danas. Očekuje vas nepovoljan period kada je u pitanju ljubav. Problemi sa hormonima i šećerom.

VAGA

Povedite računa kada je u pitanju vaš posao i ljudi kojima ste tu okruženi, ima dosta zavisti. Skloni ste pretjerivanju u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrudite se da ne počnete da gušite partnera. Potrebno vam je što više sna.

ŠKORPIJA

Pred vama je nepovoljan period za poslovno polje. Nemojte sada da pokrećete bilo kakve nove projekte. Vi niste tip za platonske veze i želite da ostvarite konkretne promjene na polju ljubavi. Posjetite lekara.

STRELAC

Povedite računa o svojim poslovnim planovima. Potrebno je vrijeme kako biste sve ostvarili. Niste sigurni šta osjećate prema osobi koju viđate preko posla, ali vam se čini da ima jake hemije među vama. Osjetljiv nervni sistem.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite plan koji ste imali za danas. Niste spremni za ozbiljnije promjene na polju ljubavi. Sada ste raspoloženi samo za neobaveznu vezu. Povedite računa o leđima.

VODOLIJA

Komplikacije koje vas očekuju na polju posla nisu baš dobre. Možete da očekujete prilično usporen dan. Na polju ljubavi vas očekuje stagnacija sada. Teško ostvarujete komunikaciju sa simpatijom. Nema problema sa zdravljem.

RIBE

Pred vama je povoljan dan za polje posla. Ostvarujete planove koje imate i zadovoljni ste. Dolazi vam šansa da osvojite osobu s kojom flertujete već duže vrijeme