Horoskop

HOROSKOP ZA 3. JUN 2020.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, povoljna vam je situacija za promjene i nove odluke danas. Nova veza vas očekuje, pa je važno da pokažete spremnost da sa voljenom sobom gradite budućnost. Problemi sa varenjem.

BIK

Očekuje vas kraće putovanje koje vam donosi nove poslovne mogućnosti. Komunikacija sa partnerom nije baš dobra. Osjećate da se među vama na neki način gubi povjerenje u ovom periodu. Problemi sa mokraćnim putevima.

BLIZANCI

U nekim situacijama se osjećate bespomoćno. Vrijeme je da se okrenete mogućnosti da promjenite posao. Postoji distanca između vas i osobe do koje vam je stalo. Važno je da budete spremni i za kraj. Današnji dan iskoristite za odmor.

RAK

Očekuje vas period promjena koji može da vam bude turbulentan. Na poslovnom polju imate dosta stresa. Povratak bivše ljubavi vas očekuje u narednom periodu. Prijala bi vam veća fizička aktivnost.

LAV

Važno je da budete spremni da na poslovnom polju posvetite više vremena usavršavanju svojih sposobnosti. Potrebno je da budete sasvim iskreni prema voljenoj osobi ako želite da vam veza funkcioniše. Dobro se osjećate.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema na poslovnom polju. Potrebna vam je pomoć, ali ste ponosni i ne tražite je. Pred vama je šansa da ostvarite bolji odnos sa partnerom. Ojačajte svoj imunitet.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan za poslovne promjene, nove odluke, dogovore i pregovore na ovom polju. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljnije veze. Bavljenje sportom vam prija.

ŠKORPIJA

Saradnja sa inostranstvom bi mogla da vam se ukaže. Bićete zadovoljni finansijskim poboljšanjem. Ukoliko ste u vezi, nije vam lako da sa voljenom ostvarite mirnu komunikaciju bez problema. Izbjegavajte masnu hranu.

STRELAC

Moguće je da niste pretjerano raspoloženi za posao i da vam uobičajene obaveze nekako teško padaju danas. Nije vam lako da pokažete osjećanja prema osobi koja vam se dopada. Hronični problemi sa zdravljem.

JARAC

Uporni ste i dosljedni u ostvarenju svojih ciljeva. Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao da ostvarite. Moguće je da sa voljenom osobom imate nesuglasice i da niste zadovoljni vezom. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Ulažete maksimalne napore kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ne dopada vam se situacija koju imate sa partnerom. Nemate više dovoljno povj                                                     erenja u njega. Povećajte unos vitamina.

RIBE

Nema razloga da brinete za svoje radno mjesto. Možete da očekujete da ćete na polju posla biti stabilni. Dolazi vam prilika da se upoznate sa osobom koja će u vama podstaći osjećaj privlačnosti. Stvarajte zdravije navike.