Horoskop

HOROSKOP ZA 30. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Nepovoljan dan za komunikaciju i kraća putovanja. U obe oblasti moguće je prolongiranje planova. Oblast ljubavi je odlično prikazana i govori o vašoj posvećenosti partnerki. Što se tiče zdravlja očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

BIK

Maksimalno ste motivisani i usmjereni na obaveze. Očekujete da će vas trud uskoro donijeti vidljive rezultate. Partner je nervozan i ima utisak da želite da ga kontrolišete. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

U kontaktu ste sa stracnima. Dobijate informacije koje su vam jako bitne za dalji razvoj projekta. U potpunosti ste zadovoljni odnosom sa partnerkom. Vezu je strastvena i stabilna. Skloni ste promjenama raspoloženja.

RAK

Nadređeni ne odobrava vaše poslovne ideje. Imate utisak da vas ograničava zbog straha od neuspjeha. Jako ste ljubomorni i nesigurni. Partnerka je jovih vaših emocija. Zdravstveno ste dobro.

LAV

Brine vas što vaši napori ne daju rezultate. Pitate se šta nije u redu i ulažete još više energije u posao. Prilično ste strpljivi prema partnerki. Ona je prilično nervozna i ima tendenciju ispadanja iz takta. Zdravlje je solidno.

DEVICA

Prekidate poslovnu saradnju. Dosta vam je saradnika koji stalno nalazi razloge zašto nije nešto uspio da uradi. Ponašanje prema partnerki je prilično hladno. Ponovo imate problem sa povećanim pritiskom.

VAGA
Dobijate informaciju da novac koji očekujete kasni. Niste u situaciji da išta promjenite, pa mirno prihvatete informaciju. Partner pokušava da razumije vaše ponašanje. Nije mu jasna vaša nervoza. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Imate podršku po pitanju posla. Saradnici misle da ćete uspjeti da prevaziđete probleme iako vi sami niste u to sigurni. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Kosti su osjetljive.

STRELAC

Imate uspješnu saradnju sa strancima. Predstavili ste se u najboljem svjetlu i oni vam vjeruju. Uživate u ljubavi. Jako puno vam znači što su partnerkine emocije čvrste i stabilne. Pričuvajte se povreda.

JARAC

Ako nešto ne volite to je iznenadno mijenjanje planova. Treba vam vremena da se prihvatite novine. Emotivno ste zadovoljni. Ispunjavate partnerkinu želju da vrijeme provedete kod kuće u intimnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Imate odličnu komunikaciju sa nadređenom osobom. Shvatate da je zabrinuta zbog posla, ali je uvjeravate da je sve pod kontrolom. Partnerka odbija susret sa vama. Sumnjičavi ste i razmišljate šta je razlog. Cirkulacija nije najbolja.

RIBE

Maksimalno ste šarmantni i svima izlazite u susret. Više ste raspoloženi za priču i dogovore nego na samu realizaciju poslovnih planova. Brinete zbog partnera jer djeluje neraspoloženo. Zdravlje je stabilno.