Horoskop

HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR 2020.

OVAN

Imate jasno zacrtane poslovne ciljeve. Svjesni ste teškoća i polako ih, jednu po jednu, rješavate. Želite da provedete što više vremena sa partnerkom, ali zbog njenih porodičnih obaveza to nije moguće. Zdravlje je solidno.

BIK

Poslovne planove realizujete onim tempom kako ste i planirali. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerkom. Vaše želje su i njene želje. Što se tiče zdravlja, pritisak je nestabilan, pa zbog toga i vaše raspoloženje varira.

BLIZANCI

Ponestaje vam ideja za rješavanje poslovnih problema. Zaljubljeni ste, uživate u vremenu provedenom sa drugom polovinom. Fizički ste dugo neaktivni i sada osjećate posljedice. Umorni ste. Osjećate nedostatak energije.

RAK

Puni ste pozitivne energije i sa puno optimizma krećete da rješavate nagomilane poslovne probleme. Ukoliko ste u braku nedostaje vam pažnja partnera. Što se tiče zdravlja povedite računa o načinu ishrane. Izbjegavajte masnu hranu.

LAV

Spremno se suočavate sa poslovnim izazovima. Vaša upornost, ambicija i ozbiljnost donose konkretne rezultate. Imate potrebu za bliskošću sa partnerkom, ali je ona prilično nervozna. Zdravlje je osjetljivo. Čuvajte se prehlade.

DEVICA

Analizirate više poslovnih ideja i niste sigurni za koju da se odlučite. Sve imaju mane, ali i vrline. Ne pokazujete svoje emocije partnerki. Njoj to smeta i otvoreno pokazuje da je nezadovoljna vašim ponašanjem. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Poslovni pregovori sa inostranstvom odlično napreduju. Ukoliko ste u braku prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Otvoreno mu pokazujete koliko vam znaci. Mogući su dobro poznati problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Ne postižete uspjeh na poslu i zbog toga ste frustirani. Emotivno ste zadovoljni, jer vas partnerka razumije i pruža podršku. Zdravlje nije najbolje. Osećate malaksalost i čekate da prođe sama od sebe.

STRELAC

U poređenju sa kolegama mnogo ste uspješniji i zbog toga prilično zadovoljni. Emotivno ste neispunjeni. Imate potrebu za vezom, ali ne uspjevate da upoznate nekog ko bi vas zainteresovao. Zdravlje je dobro.

JARAC

Nezadovoljni ste finansijama i promjenom poslovnih planova. Emotivno ste zadovoljni. Uživate u ljubavi i strasti. Što se tiče zdravlja shvatate da je krajnje vrijeme da uradite nešto po pitanju regulisanja pritiska.

VODOLIJA

Povoljan dan za privatnike. Novac koji čekate već neko vrijeme konačno liježe na račun. Emotivno ste nezadovoljni, ali i nezainteresovani da se posvetite ovoj sferi. Oči su vam umorne, pa birate poslove koji ne zahtijevaju rad na kompjuteru.

RIBE

Nepovoljan dan za privatnike. Dobijate informaciju da novac koji čekate neće stići danas, nego da će da kasni. Ribe u braku maksimalno uživaju u bliskosti i sigurnosti koju im partner pruža. Osjećate se odlično.