Horoskop

HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2020.

OVAN

Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige. Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti varnice. Izbjegavajte alkohol.

BIK

Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Pravi je trenutak za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Bez problema na polju zdravlja.

BLIZANCI

Lako završavate sve ono što ste planirali za današnji dan. Moguće je da uskoro planirate i godišnji odmor. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati interesovanje. Sve bolje zdravlje.

RAK

Isplatiće vam se rizik u koji budete ušli. Današnji dan vam je jako povoljan za polje novca. Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja to nije. Stvari se mogu zakomplikovati. Zadovoljni ste zdravljem.

LAV

Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti pred drugim kolegama i saradnicima. Dobićete njihovu podršku. Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom koja ne može da vam pruži više od toga. Izbjegavajte cigarete.

DEVICA

Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje. Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali postoji mogućnost da sve to riješite. Skloni ste prejedanju.

VAGA

Pokušajte da popravite odnos sa nadređenima kako bi oni stekli više povjerenja u vas. Moguće je da voljena osoba očekuje da joj se više posvetite. S druge strane, vama je potrebna distanca. Puni ste energije i snage!

ŠKORPIJA

Potrebno vam je više vremena nego što ste očekivali kako bi obavili sve poslovne obaveze. Uživate u pažnji koju dobijate od udvarača, ali i dalje niste spremni da mu date zeleno svjetlo da napravi korak dalje. Problemi sa šećerom.

STRELAC

Možete da očekujete da će vam se neki planovi poremetiti i da nećete uspjeti da ostvarite baš sve što želite. Ukoliko budete skrivali od voljene osobe neke stvari, rizikujete samo da napravite još veći problem u vezi. Čuvajte se u saobraćaju.

JARAC

Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vrijeme da napravite novi plan. Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o raskidu. Pazite na zdravlje.

VODOLIJA

Susrećete se sa manjim problemima na polju posla, ali uspjevate da ih riješite brže nego što ste očekivali. Kao da ljubav polako odlazi. Između vas i voljene osobe postoji sve manje nježnosti i romantike.Prijaće vam odmor.

RIBE

Shvatili ste da većinu posla morate da preuzmete na sebe i da se danas na saradnike ne možete osloniti. Možete da očekujete solidnu situaciju u vezi sa voljenom osobom. Pred vama je generalno povoljan dan. Zdravlje je solidno.