Horoskop

HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2020.

OVAN

Pad koncentracije bi mogao da vam donese neke probleme na poslu. Skloni ste tome da pravite neke greške sada. Osjećate da se partner udaljio od vas i to vam se ne dopada. Provjeravajte krvni pritisak redovno.

BIK

Poslovna stabilnost vam uskoro dolazi. Bićete zadovoljni novom prilikom da vam se posao poboljša. Ukoliko patite za nekim od bivših ljubavi sada je vrijeme da se trgnete i da ostvarite novo poznanstvo. Problemi sa bešikom.
BLIZANCI

Nije vam povoljan dan za posao danas. Moguće je da ćete sasvim nepredviđeno imati neke probleme.Komunikacija sa partnerom vam sada nije sjajna. Moguće je da često imate trzavice i probleme. Izbjegavajte cigarete.
RAK

Nemojte da reagujete pretjerano emotivno. Potrudite se da pravite kompromise sa poslovnim saradnicima. Nije dobra situacija na ljubavnom polju kod vas. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Problemi sa štitnom žlezdom.

LAV

Dolazi period koji vam je veoma rizičan za početak novog posla. Izbjegavajte važne odluke danas. Partner vam zamjera mnogo toga i vaša veza polako zapada u krizu. Niste zadovoljni vašim odnosom. Problemi sa glavoboljom.
DEVICA

Osjećate da je došao trenutak za poslovne promjene. Dosta toga vam na ljubavnom polju može krenuti. Emotivno se preispitujete i nije vam lako da donesete konkretne zaključke.: Mogući su problemi sa cirkulacijom.
VAGA

Saradnici vam sada unose tenziju i imate utisak da timskim radom u ovom periodu nećete puno postići. Nije vam povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da ne osjećate emocije prema udvaraču.Čuvajte se povreda.
ŠKORPIJA

Očekuje vas jako težak dan za polje posla. Pripremite se za moguće probleme na ovom polju.Osjećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste kada ste sami. Sada ne osjećate spremnost za novu vezu.Hronične tegobe vam se vraćaju.

STRELAC

Moguće je da ćete imati potrebu da mijenjate radno mjesto. Spremni ste za poslovne preokrete.Usamljenost je naglašena sada kod vas. Moguće je da vam nije lako da sada ostvarite neko poznanstvo.Izbjegavajte alkohol.
JARAC

Očekuje vas period koji vam na polju posla može doneti povratak nekih nerješenih problema iz prošlosti.Pazite da ne pretjerate sa ljubomorom jer voljena osoba može da se udalji od vas zbog posesivnosti. Posjetite ljekara radi kontrole.
VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem možete da uložite u nov posao i da budete zadovoljni ostvarenjem istog.Nije vam dobra komunikacija sa osobom do koje vam je stalo i uporno se pitate gde to sada griješite. Ukočenost u vratu.
RIBE

Nije vam povoljan dan za posao sada. Moguće je da ćete imati neke probleme koji dolaze neplanski. Očekuje vas važan susret sa osobom koja vam se dopada i imate tremu. Bilo bi dobro da provjerite krvnu sliku.