Horoskop

HOROSKOP ZA 29. MAJ 2020.

OVAN

Postoje ograničenja na vaĆĄem poslovnom polju. Dosta toga se mijenja i niste zadovoljni situacijom. Partner se trudi da vam pokaĆŸe iskrena osjećanja koja ima prema vama. Mogući problemi sa bubrezima.

BIK

Nećete imati previơe poslovnih obaveza. Očekuje vas period koji donosi priliku za odmor od posla. Smeta vam pomisao na to da bi osoba iz proơlosti mogla da pokvari vaơu trenutnu vezu. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Imate sreće i odnos sa voljenom osobom napreduje. MoĆŸete da očekujete povoljan period. Veoma povoljan dan na ovom polju vas očekuje. MoĆŸete da se nadate pozitivnim okolnostima. Povedite računa o krvnom pritisku.

RAK

Povoljan je dan za pokretanje novog posla kod vas. Spremni ste da se posvetite svojim ambicijama. Ukoliko ste u dugoj vezi, dosada i monotonija polako uzimaju maha. Dosta toga vam smeta. Manji problemi sa crijevima.

LAV

Na poslovnom planu vam nije baĆĄ lako da ostvarite svoje ciljeve. Potrudite se da budete spremni na neke promene. UpuĆĄtate se u flert sa osobom koja vam se dopada iako niste sigurni da li je ona slobodna. Problemi sa grlom.

DEVICA

Dolazite do manjeg priliva novca koji vam moĆŸe biti značajan. Pred vama je period koji donosi poboljĆĄanje na poslu. Ljubavna situacija bi mogla da vam se stabilizuje u narednom periodu. Pojačan apetit.

VAGA

Dolazite do poboljĆĄanja poslovnih okolnosti. Pred vama je period koji moĆŸe da bude jako dobar za vas. Na emotivnom polju vas očekuju problemi u komunikaciji sa partnerom. Sve teĆŸe nalazite rjeĆĄenje. Čuvajte se mogućih povreda.

Ć KORPIJA

Moguće su kritike na poslovnom polju kao i nepovoljan odnos sa nadređenima. Sa voljenom osobom imate jako dobar odnos. Ispunjeni ste i zadovoljni kada ste zajedno. Mogući su problemi sa kilaĆŸom kod vas.

STRELAC

MoĆŸete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslovnom polju. Uspjećete da realizujete svoje planove. Osoba koja ĆŸivi u vaĆĄoj blizini moĆŸe da vam otvoren izjavi ljubav i na neki način vas iznenadi. Problemi zbog iscrpljenosti.

JARAC

Slobodno pokaĆŸite svoje miĆĄljenje o novim poslovnim projektima. Povoljan vam je dan za posao. Postoji mogućnost da sa voljenom osobom ostvarite stabilan odnos u narednom periodu. Sve bolje zdravlje.

VODOLIJA

Promjena posla je pred vama ubrzo. MoĆŸete da se nadate dobrim okolnostima za napredovanje u budućnosti. Napeta atmosfera sa partnerom vas emotivno remeti. Ne osjećate se dobro kada se stalno svađate. Problemi sa kukovima.

RIBE

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke, pa se potrudite da za sada pokaĆŸete viĆĄe strpljenja. Prilično ste hladni u odnosu sa voljenom osobom koja primjećuje da polako ĆŸelite kraj. Izbjegavajte slatkiĆĄe.