Horoskop

HOROSKOP ZA 28. MAJ 2020.

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite probleme koji su vam stajali na putu već neko vrijeme. Priželjkujete promjene na ovom polju, ali još uvijek vam se nije pojavila nova dovoljno kvalitetna osoba. Povedite računa o leđima.

BIK

Možete da očekujete da ćete danas imati bitan razgovor za posao koji će pokrenuti nova dešavanja na ovom polju. Sa voljenom osobom se lijepo slažete i možete da očekujete pozitivan dan. Bavite se sportom.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete da ćete danas uspjeti da završite više poslova u isto vrijeme jer ćete imati više nekih kočnica. Važno je da budete sasvim otvoreni u komunikaciji sa partnerom ako želite da vaša veza uspije. Izbjegavajte alkohol.

RAK

Nije povoljan dan za sklapanje novih dogovora na ovom polju niti generalno za bilo kakve nove odluke. Imate neke nove komplikacije u vašem braku. Taman kada ste mislili da ste sve riješili. Čuvajte svoje bubrege.

LAV

Imate dosta obaveza i nije vam baš lako da sve organizujete na dobar način. Moguće je da vam je teško da se posvetite poslu. Veza sa osobom koju poznajete preko prijatelja bi mogla da se zakomplikuje. Imunitet vam je oslabljen.

DEVICA

Važno je da ostanete dovoljno fokusirani na svoj posao ako želite da uspijete u njemu. Sasvim neočekivano dolazite do novog poznanstva sa osobom koja će vas veoma brzo i lako osvojiti. Moguće su srčane smetnje.

VAGA

Skloni ste donošenju odluka zbog kojih ćete se kasnije kajati. Bilo bi bolje da ne reagujete pretjerano brzopleto. Niste zadovoljni situacijom na polju emocija, dosta toga vas sada opterećuje. Problemi sa migrenom.

ŠKORPIJA

Iznenadni preokreti su pred vama danas. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite stabilizaciju na polju posla. Nove informacije koje dolaze do vas ruše sliku koju ste imali o vašem partneru. Muči vas nervoza i stres.

STRELAC

Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa osobom iz inostranstva. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Osjećate fatalnu privlačnost ka osobi koja nije sasvim slobodna. Očekuje vas buran period. Problemi sa urinarnim traktom.

JARAC

Možete da očekujete da ćete danas imati sasvim stabilno stanje na polju posla, neće biti većih promjena. Možete da se nadate novom poznanstvu sa osobom koja će vam pokazati svoje interesovanje ka vama. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Imate dosta poslova pred sobom, potrebno vam je da se dobro organizujete kako biste sve postigli. Posvećeni ste poslu i nekim porodičnim obavezama, pa nemate mnogo vremena za emocije. Moguć je pad imuniteta.

RIBE

Ne reagujete dobro na nova poslovna dešavanja i imate utisak da vas na neki način rivali i konkurencija prestižu. Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na polju ljubavi. Dobro se osjećate i nemate probleme sa zdravljem.