Horoskop

HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR

OVAN

Prilično ste zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa strancima. Čekate njihov odgovor na vaš predlog. Veza se razvija na zadovoljavajući način. Jasno vam je da se druga strana sve više opušta i otvara. Zdravlje je solidno.

 

BIK

Pravite poslovni projekat koji deluje nedefinisano i kome nedostaju detalji. Emocije su vam proradile i zainteresovani ste za ulazak u vezu. Problem je što imate konkurenciju, a toga niste svesni. Pričuvajte se pokvarene hrane.

 

BLIZANCI

Posao se ne odvija kako ste planirali. Problemi nameću nova rešenja što znači da skrećete sa planiranog kursa. Sa simpatijom ste u redovnom kontaktu. Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete emocije. Urogenitalni sistem je osetljiv.

 

RAK

Smeta vam kolotečina u koju ste upali na poslu. Iz toga razloga sve menjate: planove, sistem rada… Emotivno ste nezadovoljni zbog ponašanja bračnog partneru. Imate utisak da ga ne zanimate. Pritisak je nestabilan.

 

LAV

Očekuje vas mnošto problema na poslu koje nećete uspeti da rešite. Imate utisak da kada rešite jedan problem pojave se dva nova. Bračni partner vam pruža ljubav i podršku koja vam je neophodna. Muči vas reuma.

 

DEVICA

Komunikacija vam je jača strana. Uspešno završavate poslovne pregovore i potpisujete sporazum. Potrebno vam je da budete sami. Emotivni segment vas ne zanima. Čuvajte se hladnoće. Mogući su bolovi u kostima.

 

VAGA

U fazi ste kreativnosti. Pravite nove poslovne planove. Zbog toga što još uvek nisu kristalizovani ne pokazujete ih kolegama. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Pričuvajte disajne organe.

 

ŠKORPIJA

Posao je u fazi zastoja. Jedina oblast kojom ste zadovoljni je saradnja sa inostranim saradnicima. Imate redovan kontakt sa simpatijom. Još uvek ne

spominjete vezu. Jetra je prilično osetljiva.

 

STRELAC

Posao se normalno odvija bez ikakvih teškoća i stresa. U fazi ste organizovanja privatnog biznisa što za sada držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vas oduševljava smislom za humor. Genitalije su osetljive.

 

JARAC

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Brzo mislite, odluke donosite bez ikakvog odlaganja. U mislima vam je tajna simpatija. Niste još uvek doneli odluku po pitanju ulaska u tajnu vezu.

 

VODOLIJA

Puni ste pozitivne energije i entuzijazma. Svom snagom se bacate na poslovne obaveze i rešavate ih u kratkom vremenskom roku. Bračni partner i dalje budi ljubav i strast u vama. Zdravlje je stabilno.

 

RIBE

Imate prilično pragmatičan i odgovoran pristup obavezama. Samouvereno idete ka poslovnom cilju. Uživate u bliskosti sa bračnim partnerom. Njegova podrška vam puno znači. On slično misli o vama. Osećate se dobro.