Horoskop

HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2020.

OVAN

Imate utisak da ste pravili nenamjerne greške tokom procesa rada. Razmatrate šta ste sve uradili i izvlačite određene pouke. Emotivno šta prazni. Imate potrebu da budete sami, da se mentalno i fizički odmorite.

BIK

Tajni poslovni planovi odlično napreduju. Unapred se radujete poslovnoj saradnji i dobiti koja će iz nje proisteći. Emotivne potrebe vam nisu prioritet. Posvećujete se odmoru i radite isključivo ono u čemu uživate.

BLIZANCI

Komunikacija sa kolegama je sjajna. Imate utisak da se nadopunjujete i da možete zajednički da osmislite mnoge projekte. U emotivnom smislu ste ispunjeni. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

RAK

Prilično ste optimistični i riješeni da prevaziđete poslovne teškoće. Imate podršku kolega. Emotivno ste nezadovoljni i željni ljubavi. Što se tiče zdravlja želudac je prilično osjetljiv pa treba da povedete računa o ishrani.

LAV

Svu svoju energiju ulažete u posao. Prilično ste ambiciozni i očekujete da vaš uspjeh odjekne. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Svjesni da veza ima potencijal da preraste u brak. Moguća je prolazna glavobolja.

DEVICA

Poslovna situacija je upravo onakva kakvu ne volite: imate previše obaveza i kratak vremenski rok za njihovo ispunjenje. Partner vam pruža podršku i opušta vas. Generalno ste dobro, ali ste preumorni od obaveza i stresa.

VAGA

Imate jasnu viziju novog poslovnog projekta. U potrazi ste za poslovnim partnerom koji bi preuzeo dio odgovornosti. Nema nikakvih dešavanja u emotivnoj sferi. Bilo bi dobro da posjetite ginekologa.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni finansijskom situacijom. Razmišljate o zaduživanju, ali vas brine buduća solventnost. Prezadovoljni ste bračnim odnosom. Partner vam je u potpunosti posvećen. Osjećate da vam nedostaje kondicija.

STRELAC

Spremni ste za poslovni rizik. Smatrate da će relativno brzo da vam se isplati investicija. Ne razmišljate o novom emotivnom početku. Još uvek razmišljate o greškama koje ste pravili u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

U situaciji ste koja zahtijeva donošenje konkretne odluke. Imate utisak da je izbor sužen i da štagod da odlučite biće negativnih posljedica. Osjećate da ste našli svoju mirnu ruku. Razmišljate da ozvaničite vezu. Nervi su vam napeti.

VODOLIJA

Posao se solidno razvija, ali vas brinu finansije. Nestrpljivo čekate priliv novca. Imate problema u braku. U fazi ste kada sa partnerom gotovo i da ne razgovarate. Zadovoljni ste zdravljem.

RIBE

Na poslu dolazi do neplaniranih teškoća. Plašite se da ne ugroze projekat na kome radite. Odličan je dan za susret sa osobom iz prošlosti. Uživate u opuštenoj komunikaciji. Nervi su preosjetljivi.