Horoskop

HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020.

OVAN

Pokušavate da ispravite greške koje ste napravili u želji da posao odradite što prije. Emotivno ste nezadovoljni odnosom tako da ste se distancirali od partnera. Osjećate se istrošeno. Odmor vam je neophodan.

BIK

Prilično ste ambiciozni i tačno znate šta želite. Postavljate jasne ciljeve i rokove. Na emotivnom polju nema poboljšanja. Veza je završena i svjesni ste da nema povratka. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Briljirate na polju komunikacije. Ne nalazite se slučajno u pregovaračkom timu. Emotivno ste zadovoljni. Pitate se da li je vrijeme da napravite korak više i iznenadite partnerku. Zdravlje je stabilno.

RAK

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Dopada vam se što svi imaju različite ideje i što stimulišete jedni druge. Emotivno ste zadovoljni i u potpunosti posvećeni drugoj polovini. Osjećate se dobro.

LAV

Potraga za poslom je urodila plodom. Dobijate priliku koju ne želite da propustite. Zadovoljni ste emotivnim odnosom i posvećujete se u potpunosti drugoj polovini koja se osjeća voljeno i zaštićeno. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Razmišljate o poslovnim rješenjima. Imate utisak da sva imaju dobre strane, ali i loše. Nijedno vam ne djeluje bolje od drugih. Emotivno ste prezadovoljni. Partner ispunjava sva očekivanja. Ideja o braku počinje da vas privlači. Moguća nervoza.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se odvija prema očekivanjima, a vi razmišljate kako da ga unapredite. Nezadovoljni ste emotivnim odnosom, ali nemate snagu neophodnu za rješavanje problema. Disajni organi su osjetljivi.
ŠKORPIJA

Frustrirani ste zbog problema na poslu. Nemate više snage da smišljate nove stragetije koje se na kraju uvek pokažu neuspješnim. Partner vam pruža podršku i osjećaj sigurnosti. Jako lako se umarate  i potreban vam je odmor.
STRELAC

Zadovoljni ste. Radite posao koji volite, a finansijski dobitak vas dodatno stimuliše. U fazi ste emotivne hiberanacije. Niti se išta dešava, niti vi išta radite da se situacija promjeni. Moguće su alergije.
JARAC

Analizirate poslovnu situaciju i odluke koje ste donijeli. Imate utisak da ste napravili neke sitne propuste, pa ih sada regulišete. Emotivno ste neispunjeni i pritom nemate ideju gde bi mogli da upoznate novog partnera. Neraspoloženi ste.

VODOLIJA

Fokusirani ste na finansije. Prednost dajete obavezama koje najbrže dovode do priliva novca. Prezadovoljni ste vezom, ali niste spremni za brak. Imate utisak da partnera upravo to zanima. Mogući su problemi sa hormonima.
RIBE

Niste pretjerano skoncentrisani na poslovne obaveze. Umorni ste od odgovornosti i stresa, a željni ljubavi. Trenutno nema promjena na emotivnom polju. Što se tiče zdravlja premoreni ste i neophodan vam je odmor.