Horoskop

HOROSKOP ZA 25. MAJ 2020.

OVAN

Danas ste nekako distancirani i nekoncentrisani. Sve radite u pola snage. Pustite sebi na volju, ali pazite na posljedice. Partner o─Źekuje pokretanje ozbiljnog razgovora o va┼íem odnosu. Mogu─çi problemi sa grlom.

BIK

Moguće je da će vam brojni nesporazumi napraviti probleme. Poradite na jasnijoj komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba djeluje kao da je pretjerano zahtjevna što se vama ni malo ne dopada. Osjetljiv vrat i ramena.

BLIZANCI

Mogu─çe je da ─çete danas rije┼íiti neke probleme koji su vam zadali mnogo brige u prethodnom periodu. Voljena osoba se polako hladi od vas, ali vi ne osje─çate da je ljubav gotova i tra┼żite na─Źin da je zadr┼żite. Povedite ra─Źuna u saobra─çaju.

RAK

Ne odgovara vam tempo koji vam posao diktira. Ipak svoje nezadovoljstvo ne mo┼żete da pretvorite ni u ┼íta konstruktivno. Mogu─çe je da poznajete osobu koja prema vama ima iskrene i dobre namjere. Problemi sa prehladom.

LAV

Uspjeli ste da rije┼íite mnoge probleme i sada je vrijeme da predahnete. U┼żivajte u postignutim rezultatima. Mogu─çe je da vam se dopada osoba koja je prostorno udaljena od vas, ali ne ┼żelite vezu na daljinu. Odli─Źno se osje─çate!

DEVICA

Mogu─çe je ds ste zaokupljeni trkom sa vremenom i veoma se pla┼íite da ne─çete ispuniti sve ┼íto je potrebno. Va┼íi strahovi su ─Źesto preuveli─Źani. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nov po─Źetak veze. Povedite ra─Źuna o grudnom ko┼íu.

VAGA

Iako ste se nadali da su komplikacije završene, nove se neprestano pojavljuju. Osjećate se obeshrabreno da se nosite sa svime. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete danas imati loš dan. Skloni ste povišenom pritisku.

ŠKORPIJA

Danas ─çete osje─çati posljedice gre┼íaka koje su napravili va┼íi nadre─Ĺeni. Takve situacije vas veoma nerviraju. Usamljenost vam sve te┼że pada, a ni jedna osoba ne ispunjava va┼ía o─Źekivanja za po─Źetak veze. Problemi su mogu─çi zbog nervoze.

STRELAC

Kona─Źno dolazi do pozitivnih preokreta na polju posla. Nove promjene koje vas ─Źekaju donije─çe vam neo─Źekivano sre─çne vijesti. Ukoliko ste u vezi, dana┼ínji dan vam donosi neo─Źekivani problem. Odli─Źno se osje─çate!

JARAC

Mogu─çe je da ─çe vam se ukazati prilika za boljom zaradom. Ipak oklijevate da napustite trenutno radno mjesto iz nekakvog iracionalnog straha. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije. Prija vam fizi─Źka aktivnost.

VODOLIJA

Mogu─çe je da ─çete kona─Źno dobiti podr┼íku kojoj ste se nadali du┼że vremena. Dana┼ínji dan je povoljan za rje┼íavanje problema. Mo┼żete da o─Źekujete jako lijep dan sa voljenom osobom. Imate mnogo energije u sebi!

RIBE

Zadovoljni ste kako vam stvari na poslu idu. Imate osje─çaj da dr┼żite sve pod kontrolom i zadovoljni ste onim ┼íto ste postigli. Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okru┼żenja. Pove─çajte unos vitamina.