Horoskop

HOROSKOP ZA 25. MAJ 2020.

OVAN

Danas ste nekako distancirani i nekoncentrisani. Sve radite u pola snage. Pustite sebi na volju, ali pazite na posljedice. Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora o vašem odnosu. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Moguće je da će vam brojni nesporazumi napraviti probleme. Poradite na jasnijoj komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba djeluje kao da je pretjerano zahtjevna što se vama ni malo ne dopada. Osjetljiv vrat i ramena.

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas riješiti neke probleme koji su vam zadali mnogo brige u prethodnom periodu. Voljena osoba se polako hladi od vas, ali vi ne osjećate da je ljubav gotova i tražite način da je zadržite. Povedite računa u saobraćaju.

RAK

Ne odgovara vam tempo koji vam posao diktira. Ipak svoje nezadovoljstvo ne možete da pretvorite ni u šta konstruktivno. Moguće je da poznajete osobu koja prema vama ima iskrene i dobre namjere. Problemi sa prehladom.

LAV

Uspjeli ste da riješite mnoge probleme i sada je vrijeme da predahnete. Uživajte u postignutim rezultatima. Moguće je da vam se dopada osoba koja je prostorno udaljena od vas, ali ne želite vezu na daljinu. Odlično se osjećate!

DEVICA

Moguće je ds ste zaokupljeni trkom sa vremenom i veoma se plašite da nećete ispuniti sve što je potrebno. Vaši strahovi su često preuveličani. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nov početak veze. Povedite računa o grudnom košu.

VAGA

Iako ste se nadali da su komplikacije završene, nove se neprestano pojavljuju. Osjećate se obeshrabreno da se nosite sa svime. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete danas imati loš dan. Skloni ste povišenom pritisku.

ŠKORPIJA

Danas ćete osjećati posljedice grešaka koje su napravili vaši nadređeni. Takve situacije vas veoma nerviraju. Usamljenost vam sve teže pada, a ni jedna osoba ne ispunjava vaša očekivanja za početak veze. Problemi su mogući zbog nervoze.

STRELAC

Konačno dolazi do pozitivnih preokreta na polju posla. Nove promjene koje vas čekaju donijeće vam neočekivano srećne vijesti. Ukoliko ste u vezi, današnji dan vam donosi neočekivani problem. Odlično se osjećate!

JARAC

Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom. Ipak oklijevate da napustite trenutno radno mjesto iz nekakvog iracionalnog straha. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije. Prija vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Moguće je da ćete konačno dobiti podršku kojoj ste se nadali duže vremena. Današnji dan je povoljan za rješavanje problema. Možete da očekujete jako lijep dan sa voljenom osobom. Imate mnogo energije u sebi!

RIBE

Zadovoljni ste kako vam stvari na poslu idu. Imate osjećaj da držite sve pod kontrolom i zadovoljni ste onim što ste postigli. Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okruženja. Povećajte unos vitamina.