Horoskop

HOROSKOP ZA 24. MAJ 2020.

OVAN

Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade. Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost na ljubavnom planu. Dobro se osjećate.

BIK

Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju. Sinusi su osjetljivi.

BLIZANCI

Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli. Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Pazite na hormone.

RAK

Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite. Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promjenite. Problemi sa migrenom.

LAV

Ovo je pogrešan trenutak da se zalećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put. Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje interesovanje. Problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rješavanju svojih problema na neočekivani način. Jedna jaka i samopouzdana osoba će pokazati interesovanje. Dobro se osjećate danas.

VAGA

Polako dolazite do unapređenja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko mjeseci i doći ćete do svog cilja. Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspješno. Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za nekoga. Bavite se sportom!

STRELAC

Danas vas očekuje napeta atmosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo. Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa partnerom. Glavobolja.

JARAC

Spremni ste za velike promjene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osjećaj kao da ste predugo trpili nešto što vam ne odgovara. Između vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Nalazite se na raskrsnici po pitanu vaše karijere i svjesni ste prednosti i mana svih opcija. Provešćete lijep dan sa voljenom osobom ispunjen lijepim trenucima koje ćete oboje dugo pamtiti. Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

RIBE

Današnji dan za vas ne nosi nikakve promjene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju. Voljena osoba pokazuje dosta nepovjerenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Uznemireni ste i pod stresom.