Horoskop

Horoskop za 24. decembar

OVAN

Uživate u poslovnom uspehu. Osećate se kao slavljenik. Saradnici vam iskreno čestitaju na odličnim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja pozitivan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

Fokusirani ste na pravljenje tajnih poslovnih planova. Ne želite da iko ukrade vašu poslovnu ideju. Upoznajete novu osobu preko društvenih mreža. Oduševljava vas kvalitetna komunikacija. Mogući su problemi sa hormonima.

 

BLIZANCI

Odlično se slažete sa nadređenom osobom. Objašnjava vam svoju poslovnu zamisao i vi tačno znate kako da je realizujete. Niste preterano zainteresovani za partnera tako da ne primećujete da ima probleme. Glava je osetljiva.

 

RAK

Ne osećate se dobro zbog posla. U toku je nepovoljan period, posla ima jako malo, a vi ste bez ideje kako da proširite obim posla. Niste raspoloženi za susret sa partnerom i ostajete kod kuće. Digestivni sistem je osetljiv.

 

LAV

Od realizacije vaših poslovnih planova nema ništa. Pojavljuju se problemi koji imaju prioritet i koje morate prvo da rešite. Prekidate vezu jer su emocije prema drugoj strani prošle. Pritisak je promenljiv zbog čega se loše osećate.

 

DEVICA

Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude. Ne uspevate da joj nađete nijednu manu tako da ste na putu da je prihvatite. Maksimalno ste posvećeni porodici, naročito potomstvu. Zdravstveni problem je vezan za bol u leđima.

 

VAGA

Niste preterano skoncentrisani tako da su mogući nesporazumi sa kolegama. Stupate u komunikaciju sa bivšim partnerom i dajete novu šansu vezi. Verujete da ćete izbeći ponavljanje grešaka. Muče vas alergije.

 

ŠKORPIJA

Zabrinuti ste zbog posla. Ne samo da se obim posla smanjuje nego se pojavljuju i novi problemi koje ne uspevate da prevaziđete. Razmišljate intenzivno o tajnoj simpatiji. Raspoloženje je u padu.

 

STRELAC

Niste preterano skoncentrisani pa su mogući nesporazumi sa kolegama koje brzo rasčišćavate. U emotivnom smislu nema novih desavanja. Osoba koju upoznajete ne budi interesovanje u vama. Mogući su problemi sa alergijama.

 

JARAC

Svi poslovi gde je potrebna kvalitetna komunikacija vam idu od ruke. Lako izlazite na kraj sa predstavnicima medija. Simpatiji dajete do znanja da vas zanima veza, ali vas ona odbija. Nemate nameru da odustanete od veze. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

Fokusirani ste na oblast suđenja. Uspevate da postignete dogovor tako da vam ogroman teret pada s leđa. Bivši partner obnavlja komunikaciju sa vama. Iznenađeni ste njegovim potezom. Osećate se dobro.

 

RIBE

Maksimalno ste posvećeni komunikaciji sa strancima. Prilično ste optimistični po pitanju uspostavljanja poslovnog dogovora sa njima. Jako ste tužni zbog prekida veze. Nedostaje vam bivši partner. Zdravlje je solidno.