Horoskop

Horoskop za 23. decembar

OVAN

Iako niste u potrazi za poslom dobijate poslovnu ponudu. Dolazi do poboljšanja odnosa sa bračnom partnerkom. Ona smatra da možete da prevaziđete probleme. Još uvek joj je stalo do vas. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

Najviše ste zainteresovani za finansije. Prvenstvo dajete obavezama koje donese najveću i sigurnu dobit. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Sigurni ste u svoje emocije. Počinjete da razmišljate o braku. Moguće su alergije.

 

BLIZANCI

Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate probleme koje ne uspevate da rešite. Za vas je to totalna novina. Brak smatrate stabilnim. Partnerka ne želi da vas zamara svojim problemima. Glava je osetljiva.

 

RAK

Na poslu dolazi do neslaganja: s jedne strane su kolege i vi, a sa druge strane nadređena osoba. Problem je što vam njegov predlog izgleda kao gubljenje vremena. Bračni partner je distanciran. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

LAV

Završavate poslovnu saradnju sa strancima i smatrate da ste doneli ispravnu odluku. Bračna partnerka je neraspoložena. Trudite se da saznate šta je dovelo do toga. Pripazite na ishranu. Stomak je jako osetljiv.

 

DEVICA

Dobijate novu poslovnu ponudu od nekadašnjih poslovnih saradnika. Imate naglašenu potrebu da brinete o deci. Posvećujete im svo svoje slobodno vreme. Partner vas doživljava kao odgovornog roditelja. Pritisak je promenljiv.

 

VAGA

Obavljate radne obaveze u opuštenoj atmosferi. Nema nikakvih teškoća i sve se odvija kako je i planirano. Razmišljate o odlasku u inostranstvo. Želite da čujete mišljenje partnera o toj ideji. Osećate se dobro.

 

ŠKORPIJA

Puno brinete zbog loših finansija. Na poslu se priča da nema plate što vam stvara stres. Održavate kontakt sa simpatijom koja je u inostranstvu. Imate utisak da je daljina ozbiljan problem. Fali vam kondicija.

 

STRELAC

Sve više vas privlači ideja o započinjanju privatnog biznisa. Plašite se odgovornosti, ali vas nove mogućnosti privlače. Bračni partner započinje priču o odlasku u inostranstvo. Treba vam vremena da razmislite o tome. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

Pred vama je veći poslovni uspeh. Ponosni ste na svoj trud. Jako puno vremena i znanja ste uložili u posao. Bračna partnerka ima utisak da vas uopšte ne zanima. Njen zaključak je opravdan. Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

Uspešno završavate poslovni projekat. Prilično ste umorni, ali zadovoljni postignutim rezultatima. Parter je zainteresovan za potomstvo. Zanima ga da li ste vi spremni za taj korak. Potrebno vam je da se dobro odmorite.

 

RIBE

Očekuje vas veći poslovni uspeh koji izaziva interesovanje predstavnika medija. Prija vam njihova pažnja. Imate simpatiju i spremni ste za ulazak u vezu na daljinu, ali se simpatija dvoumi upravo zbog daljine. Osećate se dobro.