Horoskop

HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR 2020.

Ovan

Dugo vremena niste vježbali, danas je prava prilika za to. U zdravom tijelu – zdrav duh. Počnite lagano i ne odustajte. Savršena prilika za novu vezu sa sve one koji su slobodni. Ponekad je jednostavno lakše imati nekog pored sebe. Ne možete se uvijek sami boriti sa problemima.

Bik

Lagana šetnja čini čuda za zdravlje, šetajte svakoga dana, to je sasvim dovoljno za početak. Vidjećete i sami koliko će vam to prijati. Na poslu je situacija kritična, razmislite o odlasku ili o nekoj promjeni prije nego što pretrpite posljedice.

Blizanci

Danas se osjećate prilično kreativno, tu kreativnost usmjerite na prave stvari. Inspirativni ste i osjećate se poletno. Uživajte sa voljenom osobom barem sat vremena, ne dozvolite da vas niko ne prekida. I neka ta uživanja budu malo češća.

Rak

Ne manjka vam energije, samo vam treba malo više volje da završite započeti posao. Oduvijek ste čuvali emocije u sebi, ali će osjetiti pravo olakšanje ako ih iskažete osobi prema kojoj te emocije osjećate.

Lav

Idealno je vrijeme da odredite prioritete i postavite neke stvari na pravo mjesto. Porodica ne sme patiti zbog vaših obaveza i to mora da vam bude jasno. Dovršite ono što ste započeli prije izvjesnog vremena, najbolje je znati na čemu ste prije nego što nastavite dalje.

Devica

Moguće se razmirice sa bliskim osobama, ali se potrudite da rješavanju problema pristupite smireno i bez nervoze. Posao vas ne zadovoljava u posljednje vrijeme, finansijska situacija će uskoro biti bolja. Malo strpljenja nije na odmet.

Vaga

Ne trudite se da ispravite stvari na poslu ukoliko i drugi to ne žele. Jedino ćete vi ispaštati i osjetiti negativne posljedice zbog toga. Ne dozvolite da vas voljena osoba iskorišćava zbog vaše dobrote, granica uvijek mora da postoji. Naučite da kažete ne i ako ste navikli na suprotno.

Škorpija

Idealna je situacija za razgovor sa šefom, možda je vrijeme za povišicu ili nove radne zadatke. Razgovor uvijek može razriješiti mnoge nedoumice kada je reč o vašim zadacima na radnom mjestu. Zanimljiv susret je vrlo moguć u popodnevnim časovima, potrudite se da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne očekujte previše u kratkom vremenskom periodu.

Strelac

Društveni život vam je zapostavljen zbog posla u posljednje vrijeme, pokušajte danas da to popravite. Jedan poziv može to promjeniti veoma brzo. Za sve slobodne strelce ovo je idealan trenutak za započinjanje nove ljubavne veze.

Jarac

Organizacija treba da vam bude na prvom mjestu, bez dobre organizacije posao nikada neće biti završen. Ukoliko u toj organizaciji učestvuju u kolege, utoliko bolje. Moguća glavobolja danas u popodnevnim časovima. Kratak odmor to može da spriječi.

Vodolija

Zbunjeni ste oko mnogih stvari kada je riječ o vašem životu. Danas napravite plan po kome ćete tu zbunjenost eliminisati. Poslušajte savjet od voljene osobe prije nego što opet počnete da tvrdite da ste vi u pravu za sve.

Ribe

Situacija na poslu je stabilna. Potrudite se da uživajte u stabilnosti dok traje, nikada se ne zna kada će krenuti bura. Slobodnim Ribama je pravo vrijeme za malo flertovanja. Ne mora svaki ert završiti ozbiljnom vezom, jnali ćete se svakako bolje osjećati.