Horoskop

HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR 2020.

Ovan

Danas se osjećate bezvoljno i bez energije. Nije dobar dan za neke nove poslovne planove, odmorite se i sačekajte neku bolju priliku za to. Odmorite se i saberite misli. Sutra je novi dan. Na poslu je situacija skladna, uz mogućnost da uskoro napredujete ukoliko se potrudite. Kolege Vas podržavaju i na njih se uvijek možete osloniti. U ljubavi vas uskoro očekuje velika promjena.

Bik

Veoma bliskoj osobi je potrebna pomoć a Vi to ne primjećujete. Osvrnite se oko sebe i ne budite sebični, i drugi imaju problema, ne samo Vi. Mislite malo i na druge i sreća će vas pogledati. Ukoliko ste slobodni, uskoro možete očekivati veoma zanimljiv flert sa osobom koja je totalno drugačija od Vas. To može uticati povoljno na Vas i Vaš ljubavni život.

Blizanci

Na poslu je situacija kritična, a svi očekuju od Vas da riješite problem. To nećete moći sami, zato slobodno tražite savjet od kolega i od šefa. Više glava misli bolje od jedne. Prihvatite poziv za izlazak od osobe koju dugo poznajete, ali ste je posmatrali samo kao prijatelja. Ponekad je ljubav bliža nego što mislimo, i desi se kada se najmanje nadamo.

Rak

Vaš trud će biti nagrađen poslije toliko čekanja. Osjećaćete se prezadovoljno zbog toga. Provjerite krvni pritisak, niste mašina već ste ljudsko biće od krvi i mesa. Ukoliko ste u vezi, vrijeme je da Vi i Vaša voljena osoba isplanirate kratkotrajno putovanje da obnovite romansu. Emotivna situacija će se popraviti.

Lav

Karijera ne treba da Vam bude na prvom mjestu, nemojte zaboraviti porodicu i prijatelje zato što oni brinu o Vama i više nego što mislite. Odmorite se danas i posvetite se njima. U ljubavi je vrijeme da se raščiste neke stvari o kojima već dugo razmišljate. Sada je pravi trenutak da riješite to.

Devica

Produktivniji ste nego ikada ranije ali znajte da to ne može vječno da traje. Napravite pauzu u pravom trenutku kako ne biste sagorjeli. Čuvajte energiju i za neke nove poslovne planove. Kraj dana provedite sa voljenom osobom uz neki dobar film ili šetnju. Ukoliko ste slobodni, znajte da vas neko posmatra i raduje se susretu sa Vama.

Vaga

Danas povedite računa o svom zdravlju i više mislite na sebe. I Vama je potreban odmor, koliko god da mislite da ste jaki i neuništivi. Malo kontrole i umjerenosti će Vam dobro doći. Nije vrijeme za preispitivanja što se tiče ljubavi. Možda će Vam se odgovori na neka pitanja neće dopasti, ostavite to za neki drugi put.

Škorpija

Osjećate se energično i poletno, samo bez žurbe da ne biste prebrzo izgubili taj višak energije. Fokusirajte se na jednu stvar kako ne bi rasipali energiju na više strana odjednom. Ako vidite danas nekog na ulici i pogledi vam se sretnu, to može značiti da su neke lijepe stvari odmah iza ugla. Nemojte previše dati sebe, idite korak po korak.

Strelac

Društveni život Vam već duže vrijeme nije na zavidnom nivou, ali poziv od starog prijatelja je prava prilika da to promjenite. Nemojte odbiti tu priliku.
Nije vrijeme za raspravu, najbolje je izaći na neko romantično mjesto nego ponovo pokretati temu ko je kriv za neke stvari u vašoj ljubavnoj vezi.

Jarac

Iznenađenje vas čeka danas na poslu, a od vas zavisi da li ćete se iznenaditi prijatno ili neprijatno. Ne odbijajte poziv kolega za bolje upoznavanje.

Ne osjećate se najbolje danas, obratite pažnju na vaše zdravlje i simptome dok ne bude kasno. Posjeta ljekaru ne smije da se odlaže dovijeka.

Vodolija

Dobar početak dana ne znači da će dan takav i ostati. Popodnevni sati vam mogu donijeti određene neprijatne trenutke, ali je na sreću to kratkotrajno. Susret koji nije planiran može vam podići emotivno raspoloženje na mnogo veći nivo nego što ste očekivali. Ponekad je bolje komunicirati pogledom nego riječima.

Ribe

Poslušajte savjet od bliskih osoba, niste Vi uvijek najpametniji. Bliske osobe Vam žele samo dobro, ne treba se ljutiti na njih zbog pridikovanja. Stare strasti su ponekad jače i lako se mogu rasplamsati uz dobar razgovor i neprikrivanje emocija.