Zabava

HOROSKOP ZA 16. MAJ 2020.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je period koji donosi neko manje olakšanje. Može se reći da odnos sa voljenom osobom dolazi do tačke ključanja danas. Moguće su burne svađe. Problemi sa varenjem.

BIK

Nije vam lako da pokažete svoje poslovne namjere, jer vaša riječ sada kao da ne dolazi dovoljno do izražaja. Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Povedite računa o zglobovima.

BLIZANCI

Pred vama su otežavajuće okolnosti na poslovnom polju zbog kojih ne možete da napredujete. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Postajete sve sumnjičaviji. Problemi sa kičmom.

RAK

Pred vama je povoljan dan za polje posla. U narednom periodu vas očekuje rješavanje nekih problema. Emotivno ste sasvim sigurni u svoje odluke. Sa voljenom osobom polako planirate i djecu. Odlično se osjećate.

LAV

Moguće su neke manje prepreke na vašem poslovnom polju. Dosta toga vas opterećuje sada. Vaša ljubomora bi mogla da donese konflikte između vas i partnera. Nije vam lako da vjerujete voljenoj osobi. Zdravlje je osjetljivo.

DEVICA

Moguće je da ćete imati kočnice i blokade zbog kojih nećete uspješno realizovati svoje poslovne planove. Imate utisak da partner nije više tako srećan pored vas i puštate ga da nastavi dalje. Pazite na bešiku i bubrege.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan za rješavanje poslovnih komplikacija. Sudbina je sada na vašoj strani. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za ljubav. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Iako ste zabrinuti za svoje poslovne okolnosti, u narednom periodu ćete uspjeti da rješite probleme. Možete da očekujete priliku za obnovu emotivne veze iz prošlosti. Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu.

STRELAC

Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Nove, dobre vijesti stižu do vas konačno! Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Ako ste slobodni, razmišljate o novoj vezi. Zdravlje vam je solidno.

JARAC

Pred vama je naporan dan u kojem će vam stalno dolaziti neke nove obaveze i komplikacije na ovom polju. Manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo vam donose dosta nervoze. Mogući su problemi sa probavom.

VODOLIJA

Naporan rad i trud će vam se isplatiti na duže staze gledano. Možete da očekujete da ćete uskoro ostvariti poslovne pomake. Voljena osoba bi trebala vam pokaže malo više razumjevanja prema vama. Povedite računa o zubima.

RIBE

Moguće je da se nalazite pod pritiskom. Naredni period vam donosi dosta stresa na poslovnom polju. Skloni ste svađama sa partnerom. Postoji dosta toga što vam u trenutnoj vezi ne prija. Povedite računa o glavoboljama.