Horoskop

HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2020.

OVAN

Nezadovoljni ste finansijama, jer su prilično ograničene. Imate utisak da se voljena osoba ne posvećuje vezi u onoj mjeri u kojoj vi to radite i to vam smeta. Što se tiče zdravlja glava je osjetljiva. Moguća je glavobolja.

BIK

Situacija na poslu nije najbolja. Računali ste na neku saradnju, ali se druga strana dvoumi oko zajedničkog projekta. Nezadovoljni ste emotivnim odnosom, ali niste spremni za razgovor sa drugom polovinom. Što se tiče zdravlja muči vas nesanica.

BLIZANCI

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Posao tapka u mestu, dok su finansije ograničenog tipa. Partnerka vam priča o svojim problemima koji vas ne zanimaju, jer već imate sopstvene. Potreban vam je odmor i opuštanje.

RAK

Mnogo nade polažete u novu poslovnu saradnju. Druga strana prolongira potpisivanje dogovora i to vas brine. Niste raspoloženi za susret sa voljenom osobom. Neopušteni ste i potreban vam je mir.

LAV

Fokusirani ste na poslovne probleme. Svjesni ste da je potrebno vrijeme da ih riješite i doživljavate ih kao izazov, način da pokažete koliko ste sposobni. Emotivno ste prazni i usamljeni. Mogući problemi sa vidom.

DEVICA

Sa puno elana bacate se na poslovne obaveze. Očekuje vas priliv novca koji vas dodatno motiviše. Smeta vam što ste sami. Razmišljate gde bi mogli da upoznate novu partnerku. Mogući problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Imate odličnu saradnju sa inostranim saradnicima. Oduševljeni ste jer imate slične ciljeve. Ljubomorni ste i ne birate reči u komunikaciji sa partnerom. To će vam se obiti o glavu. Mogući su problemi sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Atmosfera je loša na poslu. Posao se ne miče sa iste tačke što frustrira ne samo vas, nego i kolege. Potrebna vam je podrška partnerke. Medjutim, njoj je gore nego vama pa je tješite. Što se tiče zdravlja osjećate se tromo.

STRELAC

Sa puno entuzijazma prilazite novom projektu. Nadređeni vas obavještava o planovima i vašim obavezama. Jedva čekate da se bacite na posao. Oblast ljubavi vas ne zanima. Zadovoljni ste fizičkom kondicijom.

JARAC

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Kao da se sve zavjerilo protiv vas. Sastanci se odlažu ili su neuspješni. Bivša ljubav pokušava da obnovi vezu sa vama, ali vama to ne pada na pamet. Napeti ste.

VODOLIJA

Zadovoljni ste finansijama. Novac koji ste čekali stiže i zadovoljni ste iznosom. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Fali vam njegova pažnja. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na ishranu.

RIBE

Lošu finansijsku situaciju doživljavate prilično emotivno i plašite se da će da potraje. Bračni partner je svjestan vašeg neraspoloženja i pokušava da vas opusti i oraspoloži. Što se tiče zdravlja moguća je prolazna glavobolja.