Horoskop

HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2020.

OVAN

Sa puno upornosti, ali i inata branite svoje stavove. Na taj način izbjegavate mogućnost donošenja zajedničke odluke sa kolegama. Pokušavate da nametnete svoje stavove voljenoj osobi. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Pravite poslovne planove koje ne želite ikom da pokažete. Uživate u vremenu provedenom sa partnerkom. Ona smatra da je konačno našla partnera za cio život. Na polju zdravlja mogući su problemi sa alergijama.

BLIZANCI

Uvijek ste bili dobar timski igrač. Danas konsultujete kolege u nadi da će vam dati ideju kako da riješite poslovne probleme. Imate simpatiju. Trudite se da vam bude stalno pred očima. Na polju zdravlja mogući problemi sa urogenitalnim traktom.

RAK

Odlično se osjećate na poslu. Riješili ste neke stare teškoće i sa puno entuzijazma ulazite u novi poslovni projekat. U emotivnom smislu niste zadovoljni. Potrebna vam je topla i puna razumjevanja partnerka. Osjećate se tromo.

LAV

Prezadovoljni ste na poslu. Vaš trud se cijeni, a solidno je finansijski propraćen. Sasvim slučajno upoznajte osobu koja ostavlja odličan utisak na vas. Kada je zdravlje u pitanju bešika je prilično osjetljiva.

DEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Projekat na kome ste radili gubi prioritet i morate da se orijentišete na drugi. Očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da niste dorasli drugoj osobi. Na polju zdravlja mogući problemi sa pritiskom.

VAGA

Prezadovoljni ste poslovnom situacijom. Posao odlično napreduje, a finansije su stabilne. Pokušavate da dominirate u vezi, ali partner ne pristaje na takav odnos. Na polju zdravlja mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Zabrinuti ste zbog poslovne situacije. Posao stagnira, a finansija je sve manje. Uprkos statusu zauzete osobe misli vam krade mladja, slobodna osoba. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja ili čak migrena.

STRELAC

Odlično prolazite na poslovnim sastancima. Elokventni ste, ubjedljivi, optimistični. Postižete željeni dogovor. Voljena osoba je neraspoložena i razmišljate kako da joj pomognete. Na polju zdravlja mogući su problemi sa nesanicom.

JARAC

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Prebačeni ste na novi projekat i sada započinjete od nule. Voljena osoba ima vašu punu podršku i ljubav. Zbog promjena na poslu bićete neraspoloženi i razdražljivi.

VODOLIJA

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Ne razumijete se. Jako vam smeta što druga strana ne razumije vaše planove. Partner je pun razumijevanja za vaše probleme na poslu. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste napeti.

RIBE

Na poslu nastaju neplanirani problemi. Doživljavate ih kao izazove i želite da ih prevaziđete što prije. Partner nije dobre volje i imate utisak da mu je potrebno da se isprazni. Što se tiče zdravlja kosti su osjetljive.