Horoskop

HOROSKOP ZA 12. JUN 2020.

OVAN

Tokom današnjeg dana ćete prilično biti opterećeni. Obaveze vam se gomilaju i treba vam dosta vremena da sve završite. Ako vam se čini da je partner neiskren, može da se desi da pogriješite u vezi njega. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BIK

Danas možete da očekujete priliku da na poslu riješite nesuglasice koje ste imali sa saradnicima.Niste još spremni za nova ljubavna poznanstva. Stara ljubav je i dalje duboko u vašem srcu.Problemi sa zglobovima.

BLIZANCI

Ako ste očekivali neka važna dešavanja, ipak neće doći do takvih promjena. Ovaj period vam je pasivan. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude promjenljiv i pun trzavica danas.Mogući su problemi sa zubima.

RAK

Prihvatićete poslovnu ponudu oko koje se dvoumite već duže vrijeme. Nije vam lako da na ovom polju ostvarite stabilnost.U nedoumici kada je u pitanju ljubav. Osoba koja vam se dopada je hladna. Izbjegavajte alkohol.

LAV

Vaše odluke vezane za posao dovode do kolapsa. Moguće je da ste na neki način doveli sebe u zabludu.Danas ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vam pokazati da nije ravnodušna prema vama. Mogući su problemi sa pritiskom.

DEVICA

Danas je dobar dan ako planirate da se pozabavite nekim obavezama koje ste ranije izbjegavali. Promjene na ljubavnom polju vam dolaze nekako naglo i niste baš zadovoljni zbog toga. Mogući su problemi zbog ukočenosti.

VAGA

Poslovna saradnja se otkazuje, privremeno, što utiče na vaše raspoloženje, ali i na dugoročne poslovne planove koje imate. Brak bi mogao da vam upadne u krizu u narednom periodu. Provjerite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Trudite se da ostvarite dobre poslovne rezultate. Spremni ste da se posvetite vašem poslu maksimalno.Poslije dužeg vremena možete da očekujete poznanstvo na polju ljubavi. Problemi sa osjetljivim licem.

STRELAC

Moguće je da nemate dovoljno motivacije za posao i da se na ovom polju sada osjećate nekako sputano. Moguća su nova poznanstva na polju emocija. Niste zadovoljni vezom sa sadašnjim partnerom. Problemi sa sinusima.

JARAC

Danas ćete biti spremni na promjene na polju posla iako su neki saradnici protiv toga.Možete da očekujete važne odluke na polju emocija. Pred vama je period koji može da bude promjenljiv.Povedite računa o zubima.

VODOLIJA

Nove okolnosti u kojima se nalazite na poslu mogu da budu veoma povoljne za vas.Danas su vaši bračni problemi isplivali na vidjelo. Sa voljenom osobom nemate baš dobro slaganje.Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE

Očekuje vas prilika da na poslovnom polju napredujete. Ako budete uložili dovoljno truda bićete zadovoljni.Danas ćete biti iskreni prema osobi do koje vam je stalo. Pokazaćete joj svoja duboka osjećanja. Odlično se osjećate!