Republika Srpska

“Ako ne glasate za SNSD, nema liječenja u UKC?!”

Izvor:  RTV BN

SNSD-ov poslanik i generalni direktor UKC-a dr Vlado Đajić je mještanima opštine Čelinac, u maniru stranačkog šefa Milorada Dodika, otvoreno zaprijetio: “Ukoliko ne glasate za kandidata SNSD-a, ne dolazite na liječenje u UKC Republike Srpske”!

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i generalni direktor UKC-a Vlado Đajić otvoreno ucjenjuje i prijeti građanima, ukoliko svoj glas ne daju kandidatu SNSD-a na lokalnim izborima!

Da predizborna kampanja u Srpskoj nikada nije ni prestala i da se ne biraju sredstva, pokazuje i najnoviji primjer u opštini Čelinac, gdje su mještani dobili otvorene prijetnje i ucjene.

SNSD-ov narodni poslanik i generalni direktor UKC-a dr Vlado Đajić je mještanima opštine Čelinac, u maniru stranačkog šefa Milorada Dodika, otvoreno zaprijetio:

“Ukoliko ne glasate za kandidata SNSD-a, ne dolazite na liječenje u UKC Republike Srpske”!

Kako objašnjavaju naši izvori, Đajić, koji je inače veoma omiljen u svom zavičaju, rodnom Čelincu, jasno je rekao: “Ukoliko ne glasate za Gligorića, ne zovite me više za bilo šta u vezi sa liječenjem na UKC-u”, čime je još jednom potvrđeno da SNSD ne bira sredstva da dođe do pobjede na lokalnim izborima, koristeći javne funkcije.

Đajić je ovim činom, prema riječima ogorčenih stanovnika, prešao sve granice, gazeći principe humanosti i profesionalnosti, za koje se navodno zalaže.

“Ovo je velika sramota i šamar za sve poštene ljude, da koriste javne funkcije kako bi obezbijedili glasove na izborima. Gdje ćemo se liječiti ako ne glasamo?!”, kažu ogorčeni i zabrinuti mještani.

Zanimljivo je da drugi kandidat za načelnika opštine Čelinac dolazi iz stranke Demokratskog narodnog saveza koji je koalicioni partner SNSD-a.

Željko Dubravac je zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa.

Ostaje da se vidi  – da li će građani Čelinca “nasjesti” na ucjene Đajića ili će glasati po svojoj savjesti.

Bilo kako bilo – izbor je na njima!

(BN)