Republika Srpska

Uz Addiko Mobile nagradnu igru do atraktivnih zimskih nagrada

Klijenti Addiko banke Banja Luka, koji koriste uslugu Addiko Mobile, do 15. decembra imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade. Ukoliko postojeći i novi klijenti putem navedene usluge, u periodu trajanja nagradne igre, realizuju najmanje dvije transakcije plaćanja, automatski postaju učesnici nagradne igre i imaju priliku da, po završetku nagradne igre, osvoje vrijedne poklon bonove: 2.000 KM za kupovinu skija i skijaške kacige, 1.500 KM za kupovinu snowboard-a i skijaške kacige i vikend putovanje za dvije osobe u vrijednosti 1.000 KM.

„Korisnici usluge Addiko Mobile, osim što, praktično na dlanu, imaju brzo, jasno i jednostavno Addiko bankarstvo, koje im omogućava niz korisnih funkcionalnosti, uz duplo povoljnija plaćanja, imaju priliku da osvoje zaista atraktivne nagrade za zimovanje. Ovo je jedan od načina da se zahvalimo klijentima koji prate inovacije i koriste Addiko Mobile digitalnu uslugu, uz koju je usluga bankarstva još brža i jednostavnija. Nagradna igra traje još nešto manje od mjesec dana, s toga nije kasno da građani postanu Addiko, jer prilikom ugovaranja tekućeg računa, Addiko Mobile uslugu dobijaju potpuno besplatno, a realizujući transakcije putem Mobile aplikacije, automatski postaju i učesnici ove vrijedne nagradne igre.“, istakla je Marija Panić, marketing menadžer u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Detaljna pravila učešća u Addiko Mobile nagradnoj igri, kao i više informacija o pogodnostima korištenja Addiko digitalnog bankarstva, potražite na stranici addiko-rs.ba. Najnovije informacije o proizvodima i uslugama Banke, potražite i na Addiko Bank Banja Luka profilima na Fejsbuku i Instagramu.