Republika Srpska

Srećan sam što papke kao Stevandić ne pozdravljam

Srećan sam što takve papke, izdajnike i ratne profitere kao što je Nenad Stevandić ne pozdravljam, napisao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović na svom fejsbuk profilu, nakon prozivke Stevandić da “Borenović, ubacuje i raspiruje sjeme podjela i međusobne mržnje pred predstojeći susret predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa vrhom Republike Srpske”.

Na prozivke predsjednika Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića danas je reagovao Borenović riječima da se gnuša likova kao što je Stevandić i okarakterisao ga kao”ratnog drukera i nalogodavca za crveni kombi”.

–  Čujem da me mjerna jedinica za pokvarenost, poznati politički smećar Stevandić, ratni druker i nalogodavac za crveni kombi spominje. Srećan sam što takve izdajnike, ratne profitere, pljačkaše i papke godinama ne pozdravljam. Gnušam se i prezirem takve udbaške likove..i uvijek ću! – napisao na svom fejsbuk profilu predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Stevandić je prethodno ocijenio da lider PDP-a Branislav Borenović “raspiruje sjeme podjela” uoči sastanka u Beogradu predsjednika Srbije i vrha Republike Srpske.

(BN)