Region

SEVERINA NE ODUSTAJE – PONOVO KAŽNJENA ZBOG FOTOGRAFIJE SINA

Izvor: Novosti

Pop zvezda Severina Kojić ponovo će, kako navode hrvatski mediji, platiti novčanu kaznu čiji iznos još nije utvrđen, jer je nastavila da objavljuje na društvenim mrežama fotografije maloletnog sina Aleksandra, koga je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Na taj način se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku, koji je potvrdio privremenu meru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu, u čijoj je nadležnosti predmet.

Izvjesno je da će kazna biti značajno veća od prethodne, koja je iznosila skoro 80.000 dinara. Odlukom suda u Dubrovniku, propisano je i da će se kazne, u slučaju da se Severina ogluši o zabranu, svaki put nadalje određivati u duplo većem iznosu.

Snajka Dragana Kojića Kebe je, bez dozvole drugog staratelja, objavljivala fotografije sina na Instagramu, i zbog toga je već kažnjena čak sa 340.000 evra. Osnovna kazna je bila 3.600 evra, ali je ona nastavila da kači slike, a na konačnu cifru su uticale i mnogobrojne kamate. Upravo ta kazna, prema pisanjima, dolazi na naplatu ovih dana, što pevačici dodatno otežava celu situaciju.