Republika Srpska

Posjetite novi, savremeniji ambijent Addiko poslovnice u Kotor Varoši

Postojeći i novi klijenti Addiko banke Banja Luka od danas mogu da posjete renoviranu poslovnicu u opštini Kotor Varoš, opremljenu u skladu sa najmodernijim Addiko korporativnim standardima.

„Uz prijateljsku dobrodošlicu i profesionalan pristup, na šta su navikli u Addiko banci, a u  želji da sve naše klijente dočeka udobniji i multifunkcionalan ambijent, renovirali smo Addiko poslovnicu i u opštini Kotor Varoš. Osim brzog, jasnog i jednostavnog bankarstva, naši postojeći i novi klijenti u Kotor Varoši od danas imaju još savremeniji doživljaj i iskustvo poslovanja sa Addiko bankom i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu.“, izjavila je Sanja Babić, menadžer banjalučke regije u Odjelu upravljanja prodajom za stanovništvo Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banke poslovnicu u opštini Kotor Varoš mogu da posjete radnim danima od 08.00 do 16.00 časova.

Poslovnica u opštini Kotor Varoš šesnaesta je po redu Addiko poslovnica koja je renovirana prema savremenim Addiko korporativnim standardima, od ukupno 28 poslovnica u cjelokupnoj mreži, a kako ističu u Addiku, sa modernizacijom posvećeno nastavljaju i tokom 2022. godine.