Republika Srpska

Počeo je pretpraznični Addiko Red Week: Niža kamatna stopa i do 30% i poklon 100 KM na Mastercard dopunjivoj platnoj kartici

Ukoliko se pripremate za nadolazeće praznike, ne propustite posebne Addiko pogodnosti, koje ovoga puta možete da ostvarite prilikom online apliciranja za Addiko webKredit. Svi postojeći i novi klijenti koji u periodu od 15. do 19. novembra apliciraju za novi kredit u iznosu do 50.000 KM, prilikom odobrenja istog, dobijaju nižu kamatnu stopu do 30%, bez troškova obrade i uz period do 10 godina otplate kredita. Pored toga, klijenti uz odobren kredit u navedenom periodu dobijaju i poklon – 100 KM na na Mastercard dopunjivoj platnoj kartici, namijenjenoj za sigurnu internet kupovinu.

 

„Novembarski Addiko Red Week idealna je prilika za Addiko webKredit, tačnije za apliciranje za kredit putem naše stranice addiko-rs.ba. Ukoliko klijenti u toku trajanja Addiko Red Week-a apliciraju za webKredit i isti im bude odobren, dobijaju nižu kamatnu stopu i do 30%, a oslobođeni su i troškova obrade kredita. Ova ponuda važi za postojeće klijente koji žele novi kredit, kao i za nove klijente koji prenesu svoju platu u Addiko banku. Naši klijenti kojima u navedenom periodu bude odobren webKredit, uz znatno nižu kamatnu stopu, na poklon dobijaju i Mastercard prepaid dopunjivu  karticu sa Addiko pretprazničnim poklonom u iznosu 100 KM. Ovu karticu, kao i ostale Mastercard kartice Addiko banke moguće je registrovati za sigurnu internet kupovinu.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Za Addiko webKredit možete aplicirati putem web stranice:addiko-rs.ba, gdje ujedno možete da pronađete detaljnije informacije o svim proizvodima i uslugama Addiko banke Banja Luka. Za sva pitanja pozovite Addiko Kontakt centar na: 051 951 000.