BiH

Oženio se Košarac, trebinjkom mlađom 17 godina

Staša Košarac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak.

O tome je javnost mogla saznati tek sa fotografija koje je njegova supruga Aleksandra Ivković postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugeriše da bi moglo biti riječ o Trebinju.

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnerku koja je “17 godina mlađa od njega”.

Iz pisma Sanje Košarac moglo se saznati da je veza njenog bivšeg muža sa Aleksandrom Ivković(28) dugo vremena bila javna tajna i da je novu djevojku predstavljao kao “saradnicu”.

Aleksandra je navodno bila zaposlena u prodavnici alkoholnih pića u jednom hotelu na  Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža.

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti “mijenjao ženu”.

Do sada je Košarac bio poslanik u Domu naroda Parlamentarne Skupštine BiH, potom poslanik u Predstavničkom domu PS BiH, a od prije dvije godine i ministar u Savjetu ministara BiH”.

 

 

(Agencije)