BiH

Omega d.o.o. i Beko Balkans nastavljaju uspješnu saradnju koja traje preko 20. godina

Povodom 20 godina uspješne saradnje kompanije Omega i Beko Balkans su 23. i 24. marta 2022. godine u Tuzli upriličile svečanu ceremoniju potpisivanja ekskluzivnog ugovora za nastavak partnerstva.

Tom prilikom su ugostili svoje poslovne partnere i prijatelje, te predstavili novu liniju Beyond uređaja pod sloganom „Dodirni i doživi Beko premium uređaje“. Elegantan i moderan dizajn i inovativne tehnologije koje pomažu da jela koja spremimo budu ukusna ali i zdravija, idealna su kombinacija uz Beko savremene uređaje.

„Ponosni na dosadašnje rezultate nastavljamo zajedničnim radom djelovati ka poboljšanju svakodnevnice svih naših kupaca.“ istakli su Admir Imširović, direktor Omega d.o.o. i Alp Arbatli, direktor Beko Balkans.

Omega d.o.o. je kompanija koja je poznata na BiH tržištu kao lider u prodaji bijele tehnike i potrošačke elektronike sa svojih 39 maloprodajnih objekata i preko 150 distributera. Pored toga bavi se veleprodajom hrane i robe široke potrošnje, iznajmljivanjem nekretnina, te izgradnjom stambeno poslovnih kompleksa.

Ekskluzivni je uvoznik brenda Beko od 2002. godine.

Beko se već dugo fokusira na zdrav život, podižući svijest i razvijajući proizvode koji zdrav život čine mogućim i praktičnim. Sada je misija brenda evoluirala. Dakle, Beko je posvećen zaštiti planetedizajniranjem i proizvodnjom uređaja od recikliranih i bio-baziranih materijala, te energetski efikasnih uređaja i ulaganjem u efikasnost resursa u proizvodnji.U planu jeda do 2030. godine bude uloženo 50 miliona dolara u obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost. Preko 400 miliona zadovoljnih kupaca u svijetu olakšava svoju svakodnevnicu uz Beko uređaje.

Za sve one koji planiraju opremanje i uređenje kuhinje, u aprilu počinje i nacionalna kampanja “Beko. Više daje, duže traje” ugradbenih uređaja, tokom koje svi kupci koji kupe Beko ugradbene uređaje uz registraciju na sajtu beko5.com ostvaruju pravo na garanciju 5+2 godine. Za više informacija saznajte na www.omegashop.ba .