BiH

‘Od Mila smo dovozili novac od droge u Sarajevu pod rotacijom’! Šokantna ispovest bivšeg telohranitelja Fahrudina Radončića (VIDEO)

Arbin Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, bosanskohercegovačkog političara i novinara, poznat kao utemeljitelj lista “Dnevni Avaz”, izneo je šokantno svedočenje o povezanosti Mila Đukanovića sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i Naserom Keljmendijem.

– Đukanović je dolazio u kuću Radončića u Sarajevo. Radončić je organizovao i provod za Mila u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je i dolazio kod Mila u Crnu Goru. Preko Keljmendija su pomenuti organizovali brojna ubistva. Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod Mila. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Mila Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak s Milom i Radončićem održan je kod Kotora u hotelu “Splendida”. Iz CG smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Milo Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo Kejmendiljevim autom. Niko nas nije zaustavio. Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj. To je novac od trgovine drogom – istakao je Cibra.

Šta je još o mutnim poslovima Mila Đukanovića, Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija, izjavio Arbin Cibra, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

(Glas javnosti)

Komentari

Ostavi komentar

Slаnjem komentаrа se slаžete sа Prаvilimа korišćenjа ovog sаjtа.

Povezаne vesti

Portal Glas-javnosti.rs koristi kolačiće i Gugl analitiku zarad merenja i prilagođavanja reklama vama, korisnicima. Kliknite na dugme Prihvatam kako bis