Region

Medojević pisao Trampu: Sloboda je naša svetinja

Izvor:  Politika

Povodom aktuelne političke situacije u Budvi, kao i Crnoj Gori, saopštenjem za javnost obratio se Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a, poslanik i član predsjedništva DF-a.

Saopštenje prenosimo integralno

Poštovani gdine Predsjedniče Tramp,

Obraćam Vam se kao lideru slobodnog demokratskog svijeta, u trenutku epske borbe protiv globalne duboke države satanista , koju ćete , uz Božju pomoć , dobiti na izborima u novembru.

U ime širokog narodnog pokreta otpora iz male ali časne i ponosne Crne Gore, pozivam Vas da iskoristite vaš autoritet i institucionalni kapacitet vaše adminsitracije da spriječite torturu koju prema slobodnim građanima, sprovodi diktatorski režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

Crnom Gorom vlada režim koji je od ove sjajne države, napravio platformu za djelovanje najopasnijih narkokartela Latinske Amerike i pranje novca od šverca kokaina. Osjećao sam lično veliku sramotu, kada sam prilikom posjete Kongresu SAD bio suočen sa izvještajima medija o rekordnoj zaplijeni 20 t kokaina na brodu MsC Guyana u Filadelfiji , i hapšenjem posade koju su sačinjavali članovi narko kartela iz Crne Gore.

Poštovani gdine Predsjedniče,

Narko karteli koji su pokušali da ubace preko 20 t kokaina u SAD nijesu Crnogorski, nego režimski. Vaše službe imaju o tome sve neophodne informacije.

Kokainski režim u Crnoj Gori, ovih dana sprovodi brutalni teror i policijsku represiju i to isključivo na političkoj osnovi. Svaki slobodni i ponosni građanin koji ne želi da služi narkokartelima na vlasti, odmah se proglašava neprijateljem države i prema njemu se sprovodi organizovani teror i progon.

Mi iz Demokratskog Fronta osnovano sumnjamo da narkorežim angažuje kriminalce, članove narkokartela iz Hrvatske, BiH, Kosova koje oblači u uniforme policije, za brutalno prebijanje građana.

Upravo juče, je neko od tih neidentifikovanih lica u uniformama policije, bez identifikacionih oznaka na uniformama ( što je zakonska obaveza) izvela teroristički napad, ubacujući patrone opasnih otrova u fiskulturnu salu Sportskog Centra u Budvi u kojoj su trenirala košarku djeca od 11-12 god. Već danima policijska hunta prebija i teroriše mirne građane koji izražavaju svoje političke stavove i brane izbornu volju građana koja je ugrožena političkom korupcijom od strane narkorežima.

Kao jedan od lidera najvećeg opozicionih saveza koji vas je javno podržao na izborima 2016. godine i čiji lideri su pod policijskim, tužilačkim i sudskim progonom i satanizacijom mafijaških i soroševih medija, zbog sličnih lažnih optužbi za rusko mješanje u izbore, sa kojima se i Vi suočavate, koristim ovu priliku da iskažem divljenje za vašu borbu protiv duboke države i globalnih satanista pedofila. Vaša borba protiv tih zlih i podmuklih moćnika je putokaz i ohrabrenje, ne samo za američki narod, već i nama u Crnoj Gori. Borba za porodicu, dom, nacionalni identitet, hrišćanstvo, tradiciju, demokratiju , ekonomski razvoj i suverenost je zajednička. Sloboda je naša svetinja.

Crna Gora je jedina država u Evropi koja hapsi sveštenike zbog vjerske službe, poslanike za izgovorenu riječ bez skidanja imuniteta, mirne demonstrante zbog iznošenja političkog mišljenja. Organizovano državno nasilje koje sprovode batinaši i vojnici režimskih narkoklanova u uniformama i u civilu, vodi zemlju ka sukobima i građanskom ratu. Ova nepravda i teror od narkorežima se više ne može trpjeti. Mi smo mali i ponosni narod i mnogo puta u istoriji smo pokazali da smo za vrijednosti slobode, pravde, ljudskog i nacionalnog dostojanstva spremni da žrtvujemo svoje živote. Sloboda je naša vječna inspiracija.

Očekujemo od vas razumijevanje i podršku. Narkomafija i duboka država su nam zajednička prijetnja. Uz vašu pomoć sigurno je pobjeđujemo.

Mi ostajemo posvećeni mirnom, političkom rešenju krize, ali i spremni da nastavimo borbu za slobodu. Do Hristove pobjede.