Zanimljivosti

MEDICINSKA SESTRA U BIKINIJU NA POSLU

Izvor:  Sputnik

Medicinska sestra u Tuli, u centralnoj Rusiji, postala je preko noći onlajn senzacija nakon ơto se pojavila na poslu u bikiniju ispod providnog zaơtitnog odela, sa naočarama i rukavicama.

Fotografija medicinske sestre u plastičnom providnom odelu koja nosi pladanj pun lekova namenjenih bolesnicima postala je viralna nakon ơto je objavljena u „Tulskim novostima“ u utorak.

Fotografija je snimljena u regionalnoj bolnici za zarazne bolesti u Tuli, najvećem gradu regiona Tula, 193 kilometra juĆŸno od Moskve, prenosi RT.

Pacijenti nisu imali primedbe na nesvakidaơnji „autfit“ medicinske sestre i prosto nisu mogli da skrenu pogled sa nje, rekao je „Tulskim novostima“ izvor koji je podelio fotografiju.

Međutim, izgleda da sama medicinska radnica nije bila svesna svog izgleda. Isti izvor rekao je da je mlada ĆŸena odlučila da „zaobiđe“ jedan sloj odeće poĆĄto je danima „pregrejana“ zbog noĆĄenja kompletne zaĆĄtitne opreme i nije mogla pretpostaviti da će biti „transparentna u tolikoj meri“.

​Priča se naĆĄla na naslovnim stranama ruskih medija i izazvala je paĆŸnju i medicinskih organa. Regionalno ministarstvo zdravlja ukorilo je sestru jer je prekrĆĄila smernice.

Iako su medicinsku sestru osudili i ministarstvo i neki ljudi na druĆĄtvenim mreĆŸama, većina javnosti stala je na njenu stranu izraĆŸavjući joj komplimente i pohvale.