Zanimljivosti

MEDICINSKA SESTRA U BIKINIJU NA POSLU

Izvor:  Sputnik

Medicinska sestra u Tuli, u centralnoj Rusiji, postala je preko no─çi onlajn senzacija nakon ┼íto se pojavila na poslu u bikiniju ispod providnog za┼ítitnog odela, sa nao─Źarama i rukavicama.

Fotografija┬ámedicinske sestre┬áu plasti─Źnom┬áprovidnom odelu┬ákoja nosi pladanj pun lekova namenjenih bolesnicima postala je viralna nakon ┼íto je objavljena u ÔÇ×Tulskim novostimaÔÇť u utorak.

Fotografija je snimljena u┬áregionalnoj bolnici za zarazne bolesti┬áu Tuli, najve─çem gradu regiona Tula, 193 kilometra ju┼żno od Moskve, prenosi┬áRT.

Pacijenti┬ánisu imali primedbe na nesvakida┼ínji ÔÇ×autfitÔÇť medicinske sestre i prosto nisu mogli da skrenu pogled sa nje, rekao je ÔÇ×Tulskim novostimaÔÇť izvor koji je podelio fotografiju.

Me─Ĺutim, izgleda da sama medicinska radnica nije bila svesna svog izgleda. Isti izvor rekao je da je mlada ┼żena odlu─Źila da ÔÇ×zaobi─ĹeÔÇť jedan sloj ode─çe po┼íto je danima ÔÇ×pregrejanaÔÇť zbog no┼íenja kompletne za┼ítitne opreme i nije mogla pretpostaviti da ─çe biti ÔÇ×transparentna u tolikoj meriÔÇť.

ÔÇőPri─Źa se na┼íla┬ána naslovnim stranama ruskih medija┬ái izazvala je pa┼żnju i medicinskih organa.┬áRegionalno ministarstvo zdravlja┬áukorilo je sestru jer je prekr┼íila smernice.

Iako su medicinsku sestru osudili i ministarstvo i neki ljudi na dru┼ítvenim mre┼żama,┬áve─çina javnosti stala je na njenu stranu┬áizra┼żavju─çi joj komplimente i pohvale.