Region

KRALJICA “POTERE” ŽIVI OD MINIMALCA, A NAKON OTKAZA RADI SAMO JEDNO: “Bilo mi je teško, ali nikada neću odustati”

Živi u stanu od 30 kvadrata, a oni su joj najveća podrška!

Milica Jokanović, najopasniji “Tragač” u kvizu “Potera“, po struci je diplomirana pravnica i šampionka brojnih kvizova, a kako je otkrila bivši poslodavac joj je 30. juna uručio otkaz i saopštio da je tehnološki višak.

Ona je već četiri meseca na birou rada, a kako je istakla posao uveliko traži, međutim bezuspešno, ipak ona ističe da nadu ne gubi.

“Čekam još ponudu. Svakog dana javljam se na konkurse, šaljem biografiju. Borim se, ali to nije dalo veliki rezultata. Nikada neću odustati”, poručuje Milica i dodaje:

“Bilo mi je jako teško zbog otkaza, bila sam jako potresena. Kviz nije dovoljan izvor prihoda, jer to nije profesija, već hobi. Majka mi je velika podrška, kao i rodbina i prijatelji”.

milica jokanovic

Jedini izbor prihoda koji za sada ima zaista jeste honorarno učestovanje u “Poteri” koji se emituje na RTS, a gde Milica ima prilike da pokaže svoje bogato znanje.

“Kviz ne može da bude dovoljan izvor prihoda”, kratko je još jednom potvrdila Milica.

Milica je tokom devedesetih izbegla iz rodne Zenice. Tom prilikom su sve knjige koje je imala u svojoj biblioteci u rodnoj kući spaljene. Ipak, to je nije sprečilo da nastavi sa prikupljenjem knjiga.

“Moja biblioteka sada broji nekoliko stotina naslova, ali stan mi je mali oko 30 kvadrata pa ne može više ni da stane”, rekla je u emisiji “Tako stoje stvari” jedna od najpoznatijih kvizomanki u Srbiji. Rodni grad ipak čuva u najlepšem sećanju.

Ne ljuti se kada joj kažu da je kvizomanka, a recept za veliko znanje kaže da ne postoji. Ona samo upija informacije za koje proceni da su važne, puno čita, gleda emisije koje je interesuju, posmatra svet oko sebe.

milica jokanovic

Uči uz pomoć interaktivnih grupa na fejsbuku, iz enciklopedija i uglavnom to čini vikendom. Upravo svim informacijama i znanjem obezbedila je zasluženo mesto na lestvici kvizomana u Srbiji.

Izvor: mondo