Zabava

HOROSKOP ZA 9. MAJ

OVAN

Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete neki manji problem na poslu. Partner vam uliva nesigurnost. Imate osjećaj da vas dvoje ne možete lako da nađete zajednički jezik. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Nije pretjerano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao, moguće je da ćete imati neke nove brige. Očekuje vas zanimljiv susret na ljubavnom polju. Spremni ste da se posvetite promjenama. Mogući su problemi sa mišićima.

BLIZANCI

Možete da očekujete uspjeh u novim poslovima danas. Spremni ste da pokažete inicijativu na polju posla.Možete da očekujete dobru komunikaciju sa vašim partnerom. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

RAK

Možete da se nadate pozitivnom danu. Na poslovnom polju ćete imati jako dobre okolnosti danas. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem partneru. Bračna situacija postaje sve bolja. Koljena su vam osjetljiva.

LAV

Manje poteškoće vas očekuju kada je u pitanju posao i nije vam lako da se izborite sa tim sami. Moguće je da ste skloni ljubomori i da vam odnos sa voljenom osobom iz tog razloga ide u negativnom smjeru. Izbjegavajte alkohol.

DEVICA

Povoljan je dan za za razgovor sa vašim nadređenima po pitanju poslovnog predloga koji ste pripremili za njih. Voljena osoba vam pokazuje da je spremna da uloži više truda i vremena u vašu vezu. Problemi sa bubrezima.

VAGA

Na ovom polju možete da očekujete neki manji gubitak. Posao vam se ne odvija onako kako ste planirali. Moguće je da ćete riješiti da prekinete vezu koja vam više ne ispunjava potrebe. Pazite na svoj želudac i stomak.

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma dobar dan u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite svoje planove. Ako ste slobodni, novo poznanstvo će vam biti od velikog značaja. Možete da očekujete dobre promjene. Pazite na donji dio leđa.

STRELAC

Možete da očekujete da će sve okolnosti na polju posla da idu vama u prilog i da će vam donijeti razlog za radovanje. Ukoliko ste u braku, očekuje vas šansa da sa voljenom osobom ostvarite bolji odnos. Skloni ste infekcijama.

JARAC

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte. Mogli buste da riješite i neka važna imovinska pitanja. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će vam djelovati kao da je stvorena za vas! Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA

Ne želite da pustite da stvari idu svojim tokom i skloni ste forsiranju. Zbog toga bi mogli da se pokajete. Zadovoljni ste komunikacijom koju imate sa vašom simpatijom. Povedite računa o hormonima.

RIBE

Manji pad koncentracije vas očekuje kada je u pitanju polje posla. Posvetite se tome da se bolje organizujete i koncentrišete. Željni ste pažnje i ljubavi. Spremni ste za početak nove veze. Moguća je glavobolja.