Horoskop

HOROSKOP ZA 9. AVGUST 2020.

OVAN

Moguće je da poslovni partner nije pokazao dovoljno inicijative, što vam se u ovom trenutku ne dopada. Javlja vam se osoba sa kojom ste imali flert ranije, u prošlosti. Povedite računa o bubrezima i bešici.

BIK

Moguće je da na vašem radnom mjestu vlada faza velikih promjena i da tražite način da se prilagodite. Pokušajte da razgovarate o svemu što vas muči iskreno sa vašim partnerom. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Nije pretjerano povoljan period za bilo kakve veće promjene na polju posla, najbolje bi bilo da sve ostane po starom. Pred vama su lijepa dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali. Problemi sa tahikardijom.

RAK

Nije pretjerano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Uznemireni ste i imate osjećaj da neke stvari u vezi partnera nisu kako treba. Mogući problemi sa stomakom.

LAV

Pred vama su manje dileme koje će se razriješiti brže nego što mislite. Okolnosti na ovom planu vam idu u prilog. Moguće je da nekad djelujete pretjerano nervozno u komunikaciji sa voljenom osobom.Bolovi u grlu.

DEVICA

Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Generalno biste danas trebali više da pazite na svoje finansije. Ako ste slobodni, niste posvećeni traženju novog partnera u ovom periodu. Provjerite štitnu žlijezdu.

VAGA

Pred vama je generalno veoma povoljan dan. Imaćete sreće pri bilo kom poslovnom poduhvatu. Situacija na ljubavnom planu je promjenljiva i nikako da ostvarite stabilnu vezu. Moguće je da vas muči loša probava.

ŠKORPIJA

Pokazujete svoje interesovanje za nove poslovne projekte i dajete svoj maksimum na ovom planu. Iskreni ste prema osobi koju volite i od srca joj pokazujete svoje mišljenje. Mogući su problemi sa zglobovima.

STRELAC

Moguće je da rješenja za svoje dileme nalazite onda kada ste mislili da je prekasno. Sve konačno dolazi na svoje mjesto. Između vas i voljene osobe postoji veoma velika sličnost u svakom pogledu. Osjetljivost vratnog dijela kičme.

JARAC

Možete da očekujete generalno miran dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. Pred vama je zanimljiv period. Možete da se nadate veoma lijepoj vezi sa osobom rođenom u znaku Raka ili Bika. Nervna napetost.

VODOLIJA

Vrijeme je da prihvatite da ste u nekim stvarima griješili više nego što želite da priznate. Sada je vrijeme da sve ispravite. Iako ste više puta bili razočarani u voljenu osobu nastavljate da joj dajete nove šanse. Zdravlje je dobro.

RIBE

Veoma povoljan period za posao je pred vama, pa se potrudite da ga iskoristite na pravi način. Moguće je da vam je teško da se opustite pored voljene osobe jer imate neke lične nesigurnosti. Muče vas hronični problemi.