Horoskop

HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2020.

OVAN

Prezadovoljni ste timskim radom, slogom i razumijevanjem sa kolegama. Ono što vas brine je izostanak konkretnih rezultata. Emocije su vam proradile i ne vidite voljenu osobu na realan način. Osjećate se iscrpljeno i potreban vam je odmor.

BIK

Imate ogromne poslovne planove sa saradnicima iz druge firme. Problem je što oni ne dijele vaš optimizam i prilično su oprezni. Neopušteni ste i ostavljate pogrešan utisak na voljenu osobu. Zdravlje je solidno, a vi pretjerujete sa hranom.

BLIZANCI

Situacija na poslu je nezadovoljavajuća. Uprkos uloženom trudu posao stagnira i nema čak ni naznaka pomaka. Partner ima utisak da su vam vaši prijatelji bitniji od njega, a vi ga ne demantujete. Potreban vam je odmor.

RAK

Finansije su ograničene i zbog toga ste zabrinuti. Razmišljate o dodatnom poslu radi popunjavanja budžeta. Imate utisak da se vam se voljena osoba ne posvećuje u potpunosti. Prija vam fizička aktivnost.

LAV

Imate utisak da su podređeni prilično demotivisani pa pokušavate da ih motivišete i podignete raspoloženje. U potrazi ste za drugom polovinom, ali nikako da sretnete osobu koja može da vas zaintrigira. Zglobovi su osjetljivi.

DEVICA

Komunikacija sa nadređenom osobom nije najbolja. Ne uspjevate da se saglasite oko poslovnih planova. Usamljeni ste, ali ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Fizički ste dobro, ali je raspoloženje u padu.

VAGA

Zadovoljni ste kako teku poslovni pregovori. Očekujete da će saradnja dovesti do značajnog poboljšanja finansija. Partner vam je najbitniji. U potpunosti se prepuštate emocijama. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Situacija je nepromijenjena: posao stagnira, a novca je sve manje. Nezadovoljni ste odnosom u braku. Partner ne uspjeva da probudi vaše interesovanje. Obratite pažnju na ishranu. Neka hrana može da izazove neželjene reakcije.

STRELAC

Finansije su toliko loše da donosite odluku da podignete kredit. Osjećate dozu nesigurnosti po pitanju vraćanja kredita. Smara vas veza. Nedostaju vam pozitivna atmosfera i energija. Svjesni ste da je veza izgubila svoj čar. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Maksimalno ste detaljni, odgovorni i fokusirani na posao. Očekujete dobre rezultate. Imate utisak da voljena osoba nije pretjerano posvećena vašem odnosu i to vam smeta. Bubrezi i bešika su prilično osjetljivi.

VODOLIJA

Totalno ste obeshrabreni zbog loše situacije na poslu. Imate utisak da će problemi večno biti prisutni. Uživate u odnosu sa partnerom. On vas u potpunosti razumije i podržava. Na polju zdravlja mogući su problemi sa hormonima.

RIBE

Prilično ste samouvjereni i uvjereni da vas čeka poslovni uspjeh. Nadređena osoba nema tako pozitivan stav prema poslovnom projektu. Nesigurni ste u partnera i razmišljate da bi neko mogao da vam ga preotme. Mogući su problemi sa pritiskom.