Horoskop

HOROSKOP ZA 5. JUL 2020.

OVAN

Možete da se nadate odmoru i povoljnom danu u kojem nećete imati previše poslovnih obaveza. Dopada vam se jedna osoba koja je malo povučena, odnosno ne pokazuje emocije tako lako kao vi. Problemi sa nesanicom.

BIK

Ukoliko se bavite nekim poslom koji zahteva kreativan rad i inspiraciju, danas je vaš srećan dan! Uživate u prijateljskom odnosu sa osobom koja vam se dopada i još uvek niste spremni da joj priđete. Odlično se osećate!

BLIZANCI

Možete da se nadate pokretanju zanimljivih promjena na poslovnom planu. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko posla ili neko ko se bavi sličnim zanimanjem kao i vi. Prijalo bi vam plivanje i rekreacija.

RAK

Možete da se nadate pozitivnom ishodu razgovora koji vas očekuje. Pred vama je jako dobar dan za posao. Prija vam vaša sloboda i niste još spremni za početak neke nove emotivne veze. Možete da očekujete dobro zdravlje.

LAV

Pred vama je prilika da ostvarite bolju zaradu. Možete da očekujete generalno pozitivan dan za posao. Dolazi vam zanimljiva komunikacija sa novim poznanikom koji će vam se dopasti. Problemi sa urinarnim traktom.

DEVICA

Ukoliko ste nezadovoljni trenutnim stanjem na radnom mjestu, vrlo uskoro ćete uspjeti da ostvarite promjenu. Veoma je povoljan trenutak za početak neke nove veze u kojoj možete uživati. Pazite na bubrege.

VAGA

Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju koja vam odgovara. Čuvate svoje pozicije. Uspjećete da riješite neke manje konflikte koji su postojali u komunikaciji između vas i voljene osobe. Problemi sa zubima su mogući.

ŠKORPIJA

Imate velika očekivanja, a malo vremena da ih sve ispunite. Pokušajte da budete malo realniji sa planovima. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postepeno postaje sve bolja i idete ka zbližavanju. Vrtoglavica vas prati.

STRELAC

Nije vam pretjerano povoljan dan za poslovno polje, pa nemojte da rizikujete sa novim ulaganjima. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u znaku Jarca teško ćete joj prići. Cirkulacija vam je problem.

JARAC

Bićete veoma uspješni u svom poslu. Vi ste uporna i vrijedna osoba koja ide ka cilju kada ga definiše i zacrta. Dopadaju vam se dvije osobe i niste još spremni da se odlučite za jednu. Dobro se osjećate i nemate probleme.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana možete da očekujete prilično mirnu atmosferu na poslovnom planu. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je pravi trenutak da uradite nešto kako bi skrenuli pažnju. Alergije.

RIBE

Moguće je da nećete imati baš dobru komunikaciju sa svim svojim saradnicima tokom današnjeg dana.Nema potrebe da krijete svoja osjećanja. Pokažite svom partneru da vam je potrebna podrška.Pluća su vam osjetljiva.