Horoskop

HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR 2020.

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.
LJUBAV
Djelujete uznemireno. Zatražite nečije razumjevanje ili oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.
                          ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Pohvale koje dobijate od saradnika djeluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahtjeve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.
LJUBAV
Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti                                     lakše  kada se suočite sa istinom.
                          ZDRAVLJE
Ojačate imunitet unošenjem svježeg voća i povrća.

 

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubjedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.
LJUBAV
U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno povjerenja u nečije dobre namjere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj.                                       Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.
                          ZDRAVLJE
Zdravlje stabilno.

 

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Zaključujete da okolina nema dovoljno razumjevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.
LJUBAV
Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namjere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate,                               nećete ni znati da li je dobro ili ne.
                         ZDRAVLJE
Niste u formi.

 

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja.Upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj dio obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav.
LJUBAV
Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namjere.
                          ZDRAVLJE
Zdravlje osjetljivo.

 

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procjenjujete na osnovu njene praktične primjene ili moguće upotrebne vrijednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namjerama.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili impuls. Ljubav umije da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja.
                          ZDRAVLJE
Pripazite na svoje zdravlje.

 

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Imate loš predosjećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaja na poslovnoj sceni. Izbjegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.
LJUBAV
Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.
                          ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

 

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Ideja ili rješenje koji ste odabrali predstavljaju dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na djelu.
LJUBAV
Raduju vas promjene u privatnom životu. Partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.
                          ZDRAVLJE
Zdravlje dobro.

 

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.
LJUBAV
Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom. Nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.
ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Djelujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rješenje.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom izbjegavajte novu raspravu. Pretjerujete u svojim zamjerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.
ZDRAVLJE
Budite umjereniji u hrani i piću.

 

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama.
LJUBAV
Umijete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.
                          ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rješenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvijek postoji dobro rješenje.
LJUBAV
Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmjerite svoju pažnju na neke prijatne događaje.
ZDRAVLJE
Niste svjesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.