Horoskop

HOROSKOP ZA 4. AVGUST 2020.

OVAN

Današnji dan vam može biti malo teži kada je u pitanju polje posla, pa povedite računa da ne pravite greške. Ukoliko pokažete dovoljno razumijevanja prema partneru sve ćete riješiti. Problemi sa vidom.

BIK

Imate utisak da se neke stvari odvijaju usporeno i osjećate potrebu da ih ubrzate. Nemojte ništa da forsirate. Sigurni ste u svoja osjećanja prema voljenoj osobi i dajete joj dovoljno vremena da shvati šta želi. Odlično se osjećate.

BLIZANCI

Ne očekuju vas problemi na ovom planu! Možete da se nadate odličnom danu u kojem će vam sve okolnosti ići u prilog. Dobro se osjećate dok flertujete sa osobom koja vam se dopada. Možete da se opustite.

RAK

Posvećeni ste svom poslu i želite da vidite konkretne rezultate svog truda što prije. Pred vama je prilika za strastven susret sa osobom sa kojom ste već imali neki vid veze. Možete da očekujete nova dešavanja. Hronične smetnje.

LAV

Poželjećete da krenete putem poslovnih promjena jer ne vidite sebe više na istom radnom mjestu. Očekuje vas jako lijepa situacija sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Povedite računa o hormonima.

DEVICA

Oslobodili ste se problema koje ste imali u prošlosti i sada sasvim rasterećeni idete naprijed. Moguće je da ćete upoznati jednu zanimljivu osobu tokom današnjeg dana. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

VAGA

Pred vama je šansa da ostvarite uspjeh na polju posla. Možete da očekujete priliku da se dokažete. Postigli ste veliki uspjeh jer ste riješili sve nesuglasice sa voljenom osobom i sada uživate. Prija vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete stabilizaciju na poslovnom planu. Nećete imati bilo kakve brige i probleme. Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan dan za razgovor o proširenju porodice. Povedite računa o stomaku.

STRELAC

Imate pred sobom dosta slobodnog vremena, niste ni malo opterećeni poslom danas. Prija vam takva atmosfera! Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj ste dugo razmišljali… Bez problema sa zdravljem.

JARAC

Možete da očekujete odličan dan ako se bavite bilo kojim uslužnim djelatnostima. Odlično se osjećate kada ste pored svog partnera koji kao da vam pruža pozitivnu energiju i neograničenim količinama. Izbjegavajte bilo kakve poroke.

VODOLIJA

Veoma ste sposobni i do izražaja dolazi vaša snalažljivost. Možete da očekujete da ćete se izboriti sa poteškoćama. Nećete imati drastične promjene kada je u pitanju polje ljubavi danas, sve ostaje isto. Koža vam je veoma osjetljiva.

RIBE

Veoma ste direktni i otvoreni u komunikaciji sa ljudima iz poslovnog okruženja. Neophodno je da sagledate svoje ponašanje prema partneru prije nego što počnete da ga osuđujete za neke stvari. Prijala bi vam masaža.